Λάκης Γαβαλάς: «Να μου πει ποιος σχεδιαστής έχει δώσει στο δημόσιο περισσότερα λεφτά από εμένα»

Λάκης Γαβαλάς: «Να μου πει ποιος σχεδιαστής έχει δώσει στο δημόσιο περισσότερα λεφτά από εμένα»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4», βρέθηκε ο Λάκης Γαβαλάς.

Ο σχεδιαστής μόδας μεταξύ άλλων μίλησε για τη ζωή του σήμερα αλλά και το διάστημα που πέρασε στη φυλακή.

«Αισθάνομαι ένας σχεδιαστής ο οποίος έχει προσφέρει τόσα πολλά σε αυτή τη χώρα η οποία χώρα δεν το έχει αναγνωρίσει (…)Προκαλώ να μου πείτε έναν σχεδιαστή που έχει δώσει στο δημόσιο περισσότερα χρήματα από εμένα», ανέφερε ο Λάκης Γαβαλάς.

Όσο για το διάστημα που έμεινε στη φυλακή μαζί με την αδερφή του, ο Λάκης Γαβαλάς περιέγραψε τις πιο δύσκολες αλλά και τις πιο χιουμοριστικές στιγμές που θυμάται.

«Έκλαψα όταν μου έδωσαν μια χάλια μάσκαρα μιας κρατούμενης γιατί έκανα διάφορα, έκανα τις βλακείες μου και έβαζα μάσκαρα στα μαλλιά μου, δεν με άφησαν να τα βάψω», ανέφερε ο Λάκης Γαβαλάς και πρόσθεσε για την αδερφή του:

«Έκλαψα από το πείσμα και από την αδικία που ήταν και η αδερφή μου μέσα με ένα ανήλικο παιδί και με έναν γιο που έμπαινε στο πανεπιστήμιο και δεν μπορούσε να τα χαρεί. Όταν πήγα στην Εισαγγελέα είπα γιατί κρατάτε μια γυναίκα μέσα που δεν φταίει σε τίποτα; Και εκεί έκλαψα μπροστά της. Το μόνο που έκανε ήταν να μου δώσει μία καλή θέση εργασίας, ώστε να είναι λιγάκι πιο εύκολη η ζωή μου εκεί μέσα».