Λευτέρης Πανταζής για τη συνεργασία του με την Μαρίνα Σάττι: «Είναι πολύ μπροστά»

Λευτέρης Πανταζής για τη συνεργασία του με την Μαρίνα Σάττι: «Είναι πολύ μπροστά»

Στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα», μίλησε ο Λευτέρης Πανταζής.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνεργασία του με την Μαρίνα Σάττι στο νέο της 10λεπτο τραγούδι «MIXTAPE», το οποίο προκάλεσε αντιδράσεις στις τηλεοπτικές εκπομπές.

«Η Μαρίνα τότε έλεγε τις “Κούπες”, μου άρεσε πάρα πολύ και της είχα πει να της κάνω την παραγωγή εγώ. Είχαμε χαθεί, με ξαναπήρε πριν την Eurovision και μου πρότεινε να συμμετέχω στο δεκάλεπτο κομμάτι που ετοίμαζε. Τα συμφωνήσαμε, είπα τα κομμάτια μου και μόλις τέλειωσε η Eurovision την άλλη μέρα κυκλοφόρησε το MIXTAPE. Είναι πολύ μόδα το concept του δεκαλέπτου. Εμείς πάντα επηρεαζόμαστε από τα ξένα ακούσματα, το κομμάτι είναι “μπροστά”. Αυτό είναι η Σάττι, κάνει κάτι διαφορετικό» είπε ο Λευτέρης Πανταζής.

Ενώ αναφερόμενος στη Eurovision, ανέφερε: «Οι καλλιτέχνες πρέπει να είναι λίγο “τρελοί”, να δοκιμάζουν πράγματα. Επικρίθηκα πολύ όταν είχα πει το “Breathless”. Ένας Άγγλος τα ελληνικά τραγούδια πώς θα τα έλεγε; Το καλό θα ήταν η Eurovision να είναι μόνο μουσικό γεγονός. Το Ζάρι ήταν διαφορετικό, η Μαρίνα το παρουσίασε πάρα πολύ καλά στον τελικό».