Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του Γιώργου Τράγκα: «Δίνει πλέον μεγάλη μάχη ζωής»

Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του Γιώργου Τράγκα: «Δίνει πλέον μεγάλη μάχη ζωής»

Όπως έχει γίνει γνωστό, στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Σωτηρία νοσηλεύεται με κορονοϊο εδώ και αρκετές ημέρες ο Γιώργος Τράγκας.

Μάλιστα, η κατάσταση της υγείας του 72χρονου δημοσιογράφου είναι εξαιρετικά κρίσιμη, όπως γνωστοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας ο εκπρόσωπος Τύπου του κινήματός του, Πάρις Κουρτζίδης.

Θυμίζουμε πως την προηγούμενη Πέμπτη, ο Γιώργος Τράγκας υπέστη οξύ καρδιακό επεισόδιο (έμφραγμα) και κρίθηκε απαραίτητη η τοποθέτηση stents.

«Ο πρόεδρος #Τραγκας δίνει πλέον μεγάλη μάχη ζωής! Δυστυχώς, η κατάσταση είναι κρίσιμη κάθε ώρα, κάθε μέρα. Από δω και στο εξής χρειάζεται χρόνος… Πρέπει να κυλήσουν οι μέρες για να δούμε αν μπορεί να βγει ΝΙΚΗΤΗΣ. Ακόμη κι έτσι, αυτές τις δύσκολες ώρες, ο Γιώργος δείχνει πόσο μεγάλος μαχητής είναι! Οι γιατροί καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια και με τη βοήθεια του Θεού ευελπιστώ ότι μπορεί να ανταπεξέλθει. Όλοι όσοι τον αγαπάμε οφείλουμε να δείξουμε αντοχή και με προσευχή να στέλνουμε τη θετική μας ενέργεια… #Ελευθεροι_Ανθρωποι» έγραψε ο Πάρις Κουρτζίδης.