Κώστας Κόκλας: “Κάποιος θεωρούσε αστείο να σε κακοποιεί ή να φτύνει μπροστά στο πρόσωπό σου”

Κώστας Κόκλας: “Κάποιος θεωρούσε αστείο να σε κακοποιεί ή να φτύνει μπροστά στο πρόσωπό σου”

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και στον Άρη Καβατζίκη, παραχώρησε ο Κώστας Κόκλας.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε τόσο για το… πρόστιμο που έφαγε από το Εθνικό Θέατρο, όσο και για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου.

«Δουλεύω και εκτός του Εθνικού Θεάτρου, έχω υποχρεώσεις, γυρίσματα… Η δουλειά μου δεν μου επιτρέπει να πηγαίνω πολύ πιο πριν από την παράσταση. Έφυγα μια μέρα αργότερα, έπιασε φωτιά στο Αίγιο, δεν μπορέσαμε να φτάσουμε στη Δωδώνη για να παίξουμε, ακυρώθηκε η παράσταση και έπεσε πρόστιμο. Ήταν υποχρέωση του Εθνικού Θεάτρου να επιβάλει ποινές λόγω της ακύρωσης και το δεχτήκαμε αδιαμαρτύρητα» αποκάλυψε ο Κώστας Κόκλας.

Μάλιστα, ο ηθοποιός μίλησε και για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο, λέγοντας:

«Έχω κάνει 35 σίριαλ και έχω περάσει και δύσκολα. Η γενιά μου έφαγε πολύ bullying. Η γενιά μου πέρασε από περιστατικά λεκτικής και σωματικής βίας, και το χειρότερο είναι να βλέπεις το λάθος και να μην μπορείς να κάνεις κάτι. Κάποιος μπορούσε επειδή θεωρούσε ότι είναι αστείο να σε κακοποιεί επάνω στην σκηνή ή να φτύνει μπροστά στο πρόσωπό σου. Όταν δεν μου άρεσε κάτι σηκωνόμουν και έφευγα, αλλά είναι επίσης βία όταν βλέπεις να συμβαίνει σε κάποιους που δεν μπορούν να φύγουν».