Κώστας Κάππας: «Έχασα γύρω στις 30 χιλιάδες ευρώ επειδή δεν πληρώθηκα από κάποιες σειρές»

Κώστας Κάππας: «Έχασα γύρω στις 30 χιλιάδες ευρώ επειδή δεν πληρώθηκα από κάποιες σειρές»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Love It, παραχώρησε ο Κώστας Κάππας.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για το μεγάλο χρηματικό που έχει χάσει από σειρές που δεν πληρώθηκε, αλλά και για τη σύντροφό του, Γωγώ Μπρέμπου.

«Με το που ξεκίνησε η κρίση, που κλείσανε δύο εταιρείες, μας χρωστούσαν λεφτά και δεν ήταν μόνο ότι μπαίναμε σε μία μαύρη περίοδο στην τηλεόραση και το θέατρο, είχαμε να αντιμετωπίσουμε και λεφτά που δεν θα παίρναμε. Εγώ έχασα περίπου 30.000€ αλλά άλλοι συνάδελφοι μου έχουν χάσει περισσότερα», είπε ο Κώστας Κάππας.

Όσον αφορά τη σχέση του με τη Γωγώ Μπρέμπου και για το πόσο εύκολη είναι σχέση μεταξύ δύο ηθοποιών, ο ίδιος ανέφερε: «Είναι θέμα προσωπικοτήτων και είναι και θέμα χιούμορ. Αν η σχέση δεν εισέρχεται στον ανταγωνισμό, είναι όλα μια χαρά. Ποτέ δεν θέλησα να γίνω πατέρας, αν και πιστεύω ότι είναι και θέμα τύχης. Μπορεί αν κάποια σχέση μου το είχε απαιτήσει, να είχε συμβεί τυχαία».

Ενώ σχετικά με το αν έχει δεχτεί κακές συμπεριφορές στον καλλιτεχνικό χώρο, ο Κώστας Κάππας δήλωσε: «Έχω δεχτεί κακές συμπεριφορές γιατί υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θέλουν να σε εκμεταλλευτούν, να βγάλουν ότι κόμπλεξ έχουν, δεν είναι ολοκληρωμένες προσωπικότητες».