Κώστας Αρζόγλου: «Θυμάμαι το πόσο έντιμη ήταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη και πόσο σκύλα όταν την έθιγες»

Κώστας Αρζόγλου: «Θυμάμαι το πόσο έντιμη ήταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη και πόσο σκύλα όταν την έθιγες»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη, παραχώρησε ο Κώστας Αρζόγλου.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε και για την κουμπάρα του, Αλίκη Βουγιουκλάκη η οποία δεν δίσταζε να γίνει «σκύλα», όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, όταν καταλάβαινε ότι ήθελαν να την εξαπατήσουν.

«Θυμάμαι το πόσο έντιμη ήταν και πόσο “σκύλα” όταν την έθιγες ή ήθελες να βγάλεις πουρμπουάρ. Έλεγε ‘φέρτε μου τον ταμία, πόσους διώξαμε σήμερα;’. “200 κυρία Αλίκη” της απαντούσε και έλεγε: “γιατί είναι δύο θέσεις άδειες; Δεν θα βγάλετε πουμπουάρ στην πλάτη μου”» είπε ο Κώστας Αρζόγλου και συμπλήρωσε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη:

«Την αγαπάω ακόμα. Συγκινούμαι. Όταν ήταν να βαφτίσει τον Παύλο, μου τηλεφώνησε την προηγουμένη και με κάλεσε στο σπίτι να φάμε ψάρι. Μου ζήτησε να της κρατήσω λόγια για το “Πιστεύω”. Της είπα “Μπορείς να το διαβάζεις” και μου απάντησε “τι λες, θα βάλω εγώ γυαλιά;”.

Σήμερα δεν μπορούν να υπάρξουν σταρ του βεληνεκούς της Αλίκης ή της Τζένης. Δεν είναι ένας κόσμος ο οποίος ζητάει σταρ. Σταρ σήμερα είναι κάποιος που επιβίωσε από ένα reality show. Σε αυτούς στρώνουν κόκκινα χαλιά για να περπατούν».