Κώστας Αρζόγλου για Γιώργο Κιμούλη: “Μου είπαν ότι θα δουλέψει με την Ζέτα και είπα από μέσα μου…”

Κώστας Αρζόγλου για Γιώργο Κιμούλη: “Μου είπαν ότι θα δουλέψει με την Ζέτα και είπα από μέσα μου…”

Τις τελευταίες ημέρες πολλές είναι οι καταγγελίες που έχουν καταθέσει γυναίκες και άνδρες ηθοποιοί, σχετικά με άσχημες εμπειρίες που βίωσαν στον εργασιακό τους τομέα.

Την δική του θέση στο θέμα, θέλησε να εκφράσει και ο Κώστας Αρζόγλου.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός το μεσημέρι της Δευτέρας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “T-Live” της Τατιάνας Στεφανίδου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συνεργασία του με τον Γιώργο Κιμούλη.

«Ο Γιώργος στην παράσταση “Ζητείται Τενόρος” άρχισε να αλλάζει πολύ. Με υποβάθμιζε πάρα πολύ, δημιουργούσε στους άλλους ηθοποιούς πολλά πράγματα, δημιουργούσε μία ατμόσφαιρα, δεν έκανε τίποτα ποινικά κολάσιμο. Έκτοτε δεν ξαναμιλήσαμε, επί 30 χρόνια. Μιλήσαμε μόνο πέρσι. Αυτά τα 30 χρόνια μου έρχονταν στα αφτιά χιλιάδες πράγματα για τον Γιώργο.

Μου έλεγαν ότι θα δουλέψει με τη Ζέτα κι έλεγα από μέσα μου “ωχ η κοπέλα”, με την Ευδοκία “ωχ τι έχει να τραβήξει”. Είναι ένα θέμα συμπεριφοράς και υποτίμησης του άλλου. Αυτό που συνέβαινε στη δική μου εμπειρία είναι ότι μια πάρα πολύ ωραία δουλειά ήθελε από μία ομαδική επιτυχία να την καρπωθεί ο ίδιος» εξομολογήθηκε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης», είπε ο Κώστας Αρζόγλου.