Κώστας Αποστολάκης: «Η ψυχή μου ένιωσε άδεια, σαν να την χαράκωνε συνέχεια ένα νυστέρι»

Κώστας Αποστολάκης: «Η ψυχή μου ένιωσε άδεια, σαν να την χαράκωνε συνέχεια ένα νυστέρι»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μαμά-δες» με τη Τζένη Θεωνά, βρέθηκε ο Κώστας Αποστολάκης.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε με λόγια καρδιάς για την συνειδητή απόφαση να αλλάξει τον τρόπο ζωής και καθημερινότητας που είχε μέχρι και πριν από τρία χρόνια.

«Πριν από τρία χρόνια που ζήτησα βοήθεια, γονάτισα και έκλαψα πάρα πολύ ενώ δεν είχα πάει ούτε για να εξομολογηθώ ούτε για να ανάψω κερί ούτε για να μεταλάβω. Ζήτησα βοήθεια και η βοήθεια αυτή ήρθε σε 30 δευτερόλεπτα. Αυτό που μου συνέβη ή αν πως δεν μου άρεσε ο τρόπος ζωής μου, κουράστηκε η ψυχή μου πάρα πολύ από αυτά τα πράγματα που έκανα και δεν ταίριαζε η ψυχή μου σε αυτά. Δηλαδή η ψυχή μου ένιωσε άδεια και σαν να την χαράκωνε συνέχεια ένα νυστέρι. Αυτό λοιπόν το πράγμα λύθηκε σε 30 δευτερόλεπτα. Αυτό είναι κάτι το οποίο όμως υπάρχει η ανάγκη να τηρείται όπως τηρείται το καθημερινό φαγητό», εξομολογήθηκε ο Κώστας Αποστολάκης.

«Αν δεν κάνω κάθε μέρα την προσευχή μου είναι σαν να μου πεις ότι δεν θα φας για δυο μέρες φαγητό. Νομίζω πως η μεγαλύτερη αποστολή του ανθρώπου είναι να γίνει γονιός», είπε ο ηθοποιός.

«Φυσικά και προσπαθώ να μεταλαμπαδεύσω την πίστη στο παιδί μου αλλά δεν γίνεται να την μεταλαμπαδεύσεις με τον τρόπο, «αυτό που σου λέω εγώ θα κάνεις» γιατί η ανθρώπινη ψυχολογία είναι πολύ αντιδραστική. Όταν πας λοιπόν κάτι να το φορέσεις, δεν του μπαίνει και σίγουρα δεν θα είναι στο νούμερο του ότι νούμερο κι αν φοράει» πρόσθεσε ο Κώστας Αποστολάκης.