Κόρα Καρβούνη: «Όταν η αδερφή μου βαριόταν, μιλούσα εγώ με το αγόρι της στο τηλέφωνο»

Κόρα Καρβούνη: «Όταν η αδερφή μου βαριόταν, μιλούσα εγώ με το αγόρι της στο τηλέφωνο»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4», βρέθηκε η Κόρα Καρβούνη.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την ομοιότητα που είχε στο παρελθόν με την δίδυμη αδερφή της και τις φορές που χρειάστηκε να την «υποδυθεί» και να την αντικαταστήσει.

«Δεν είμαστε ολόιδιες πια. Είμαστε ομοζυγωτικές. Μέχρι και τα 20 με 25 μοιάζαμε πάρα πολύ. Σταδιακά αρχίσαμε να αλλάζουμε. Εγώ άλλαξα και πολλά μαλλιά χρωματιστά κι έκανα διάφορα. Δεν είμαστε ολόιδιες. Είναι δύσκολο γιατί μέσα σου δεν αισθάνεσαι ότι μοιάζεις με τον άλλον. Οι άλλοι σε βλέπουν ως ολόιδια με την άλλη», είπε η Κόρα Καρβούνη.

«Είναι δύσκολο γιατί συνέχεια σε ρωτάνε ποια είσαι; Είσαι η Κόρα ή η Βικτωρία; Αλλά οι γονείς μου έκαναν την σοφή πράξη να μας βάλουν σε διαφορετικά τμήματα στο σχολείο, έτσι ώστε η καθεμία να αναπτυχθεί μόνη και να δημιουργήσει παρέες. Από την άλλη, ενώ υπάρχει αυτό το πρόβλημα της ομοιότητας, είναι πολύ όμορφο να έχεις έναν άνθρωπο στην ίδια ηλικία με εσένα και να μεγαλώνετε ταυτόχρονα μαζί. Είναι σαν να έχεις την καλύτερή σου φίλη μέσα στο σπίτι σου. Έχω πολύ καλή σχέση με τα αδέρφια μου» πρόσθεσε η Κόρα Καρβούνη.

«Πήγα μια φορά στο ΙΚΑ ως η αδερφή μου. Ήταν στην Αγγλία κι ήθελε η μαμά να πάρω κάποια ένσημα. Πήγα εγώ ως η αδερφή μου και με αναγνώρισαν από το θέατρο. Εκεί έγινε ένας κόλαφος. Εκεί κατάλαβα ότι πάει πάρα πολύς κόσμος στο θέατρο και δεν μπορώ να το ξανακάνω. Είναι επικίνδυνο. Όταν βαριόταν η Βικτωρία, μιλούσα εγώ στο τηλέφωνο με τον φίλο της. Ήξερα τι να πω, αφού κάναμε όλοι παρέα. Δεν θα πω ποιος ήταν. Το μαθαίνει τώρα, αν μας παρακολουθεί» συμπλήρωσε η Κόρα Καρβούνη.