Κωνσταντίνος Παντελίδης: «Μετά το δυστύχημα του Παντελή προσέχουμε σε όλους τους τομείς»

Κωνσταντίνος Παντελίδης: «Μετά το δυστύχημα του Παντελή προσέχουμε σε όλους τους τομείς»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Παντελίδης.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σύγκριση με τον αδελφό του, Παντελή Παντελίδη και την απόφαση να ασχοληθεί με το τραγούδι.

«Με ενέπνευσε και ο Παντελής και ο πατέρας μου, ώστε να γίνω τραγουδιστής. Θα κάνω αυτό που αγαπάω, θα δουλέψω για να γίνομαι καλύτερος, αν δεν έκανα κάτι καλά δεν θα με συνέκριναν με τον Παντελή. Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα τι θα πει ο κόσμος. Εγώ κάνω αυτό που αγαπάω χωρίς ταβάνι», είπε ο Κωνσταντίνος Παντελίδης.

«Στο σχολείο, μού ζητούσαν αυτόγραφα του Παντελή. Μετά το δυστύχημα του Παντελή είμαστε πιο επιφυλακτικοί, προσοχή σε όλους τους τομείς, κάνεις δεύτερες και τρίτες σκέψεις για έναν άνθρωπο. Για εμάς ο Παντελής δεν έχει «φύγει» ποτέ, είναι καθημερινά στο σπίτι μας, τον ακούμε όλη μέρα στα ραδιόφωνα, συζητάμε κάθε μέρα για αυτόν. Δεν ισχύει ότι ο χρόνος είναι ο μεγαλύτερος γιατρός, πραγματικά για εμάς είναι σαν χθες», αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος σχετικά με τον θάνατο του αδερφού του, Παντελή Παντελίδη.

Όσο για τα ακυκλοφόρητα τραγούδια του αδελφού του, ο Κωνσταντίνος Παντελίδης επεσήμανε: «Υπάρχει ακυκλοφόρητο υλικό και κάνουμε προσπάθειες να βγάλουμε τραγούδια και με τη φωνή του Παντελή».