Κωνσταντίνος Δέδες για όταν είδε πρώτη φορά την Σοφία Αλιμπέρτη: «Την είδαμε ξαφνικά να…»

Κωνσταντίνος Δέδες για όταν είδε πρώτη φορά την Σοφία Αλιμπέρτη: «Την είδαμε ξαφνικά να...»

Καλεσμένος στην εκπομπή “Είμαστε Μαζί” με την Ελίνα Παπίλα, βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Δέδες.

Ο οδοντίατρος και πρόεδρος της Τεχνόπολης, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη γνωριμία του με τη Σοφία Αλιμπέρτη.

Ακόμη, ο Κωνσταντίνος Δέδες αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί.

«Την Σοφία Αλιμπέρτη την είχα γνωρίσει πολύ σπασμωδικά. Την έχω γνωρίσει, όπως την ξέρουμε όλοι, ως παρουσιάστρια κι ηθοποιό και την γούσταρα πάρα πολύ. Την έχω γνωρίσει κι ως επιχειρηματία στην Πάρο, όπου μου έχει τύχει ένα πάρα πολύ αστείο συμβάν.

Πήγαμε με την παρέα μου στην Πάρο για Πάσχα και πετύχαμε την Σοφία. Πήγαμε στο μαγαζί, όπου δεν ξέραμε ότι είναι δικό της και μας άρεσε πάρα πολύ γιατί η Σοφία ήταν καλή και σε αυτό. Πήγαμε και την δεύτερη ημέρα κι είδαμε ξαφνικά, όπως πίναμε τον καφέ μας, την Σοφία Αλιμπέρτη να καθαρίζει ένα τραπέζι δίπλα και λέω “παιδιά τι κρίμα αυτή η γυναίκα!

Καθαρίζει τραπέζια στην Πάρο;” Όχι ότι είναι κακό, αλλά τύπου ότι δεν ήξερα ότι έχει μαγαζί και καθαρίζει. Μου λέει η φίλη μου: “Είναι δικό της το μαγαζί χριστιανέ μου”. Μας σέρβιρε. Την πέτυχα στην συναυλία του Good Job Nicky και τις τρεις φορές και στην έκθεση του Μιχαήλ, που είχαμε μιλήσει. Είχαμε συνδεθεί κάπως. Μετά υπάρχει τέτοια εκτίμηση μεταξύ μας, είναι πολύ αμοιβαίο και περνάμε τέλεια», είπε ο Κωνσταντίνος Δέδες.