Κλέλια Ανδριολάτου: «Όταν χτύπησε το τηλέφωνο και ήταν ο Παπακαλιάτης περίμενα αυτή την εξέλιξη»

Κλέλια Ανδριολάτου: «Όταν χτύπησε το τηλέφωνο και ήταν ο Παπακαλιάτης περίμενα αυτή την εξέλιξη»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», παραχώρησε η Κλέλια Ανδριολάτου.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την επιτυχία της σειράς Maestro αλλά και την φετινή της συνεργασία στο θέατρο.

«Από την στιγμή που τέλειωσα την σχολή, όλα έγιναν πολύ γρήγορα, αλλά το κυνήγησα, πήγα σε ό,τι οντισιόν υπήρχε. Όταν χτύπησε το τηλέφωνο και ήταν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης περίμενα αυτή την εξέλιξη, πάντα έκανε δουλειές που είχανε εγγύηση στην ποιότητα», είπε η Κλέλια Ανδριολάτου.

«Εννοείται ότι χαίρομαι που το «Maestro» θα πάει στο Netflix, όλη η ομάδα το χαίρεται. Μετά τα γυρίσματα για το «Maestro» κρατήσαμε σχέσεις με τους ανθρώπους από το νησί. Έκανα λίγα και γρήγορα μαθήματα για να μάθω πιάνο και να παίζω στο «Maestro», είπε σχετικά με την επιτυχία της σειράς και για το γεγονός ότι θα προβληθεί στο Netflix», δήλωσε η ηθοποιός για την επιτυχία της σειράς.

Όσο για τα γυρίσματα της σειράς, η Κλέλια Ανδριολάτου τόνισε: «πηγαίνουμε στο γύρισμα του «Maestro» και είμαστε σαν να έχουμε φτιάξει μια οικογένεια. Ο δεύτερος κύκλος του «Maestro» γράφεται τώρα».

Ενώ σχετικά με τον χαρακτήρα και τις συνήθειες της, η νεαρή ηθοποιός επεσήμανε «τροφοδοτούμαι μέσα από τη δουλειά μου. Είμαι αρκετά κοινωνική, εύκολη στην παρέα, αλλά είναι στιγμές που θέλω να είμαι μόνη στο σπίτι».