Κλέλια Ανδριολάτου: «Δεν μπορούσαμε να κάνουμε γύρισμα από τα κλάματα»

Κλέλια Ανδριολάτου: «Δεν μπορούσαμε να κάνουμε γύρισμα από τα κλάματα»

Συνέντευξη στο περιοδικό «Glow», παραχώρησε η Κλέλια Ανδριολάτου.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για το συγκλονιστικό φινάλε του Maestro και αποκάλυψε την εμπειρία της από τα γυρίσματα στο νησί των Παξών περιγράφοντας μάλιστα την πιο δυνατή στιγμή που έζησαν εκεί.

«Έχω απίστευτες ιστορίες να θυμηθώ, αλλά νομίζω η πιο δυνατή στιγμή ήταν στο γύρισμα που είχαμε για το τελευταίο επεισόδιο, όπου κατέληγε πλέον στο φεστιβάλ, το οποίο διοργανώνεται κατά τη διάρκεια του σίριαλ» λέει η Κλέλια Ανδριολάτου.

«Είχαμε στήσει ένα πλωτό θέατρο στον Γάιο. Η Χάρις Αλεξίου βρισκόταν με τον Ορέστη Χαλκιά και τη Συμφωνική Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης σε μία εξέδρα πάνω στη θάλασσα και όλοι εμείς, οι θεατές, σε βαρκάκια στολισμένα με φωτάκια ένα σούρουπο. Και ν’ ακούγεται η φωνή της Αλεξίου σε όλο το λιμάνι! Εκείνη τη στιγμή ο ουρανός, που δεν αποδίδεται ακριβώς στην κάμερα, είχε κάτι ανοίγματα σαν ζωγραφισμένος πίνακας» περιγράφει η ηθοποιός.

«Ήταν τόσο συγκινητικό, που δεν μπορούσαμε να κάνουμε γύρισμα από τα κλάματα. Δεν έχουμε ωφέλιμα πλάνα από εκεί! Το μέγεθος που ζήσαμε ήταν τεράστιο» αποκαλύπτει η Κλέλια Ανδριολάτου.