Χριστόφορος Παπακαλιάτης για Maestro: «Το πιο δύσκολο για εμένα ήταν ότι πρέπει να…»

Χριστόφορος Παπακαλιάτης για Maestro: «Το πιο δύσκολο για εμένα ήταν ότι πρέπει να...»

Στην εκπομπή «Ελένη», μίλησε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μια ημέρα πριν τη μεγάλη πρεμιέρα της 2η σεζόν του Maestro.

Η Ελένη Μενεγάκη αναρωτήθηκε για ποιο λόγο βρίσκεται ο δημιουργός στους Παξούς που αποτέλεσε καμβά για την εξέλιξη της ιστορίας της σειράς του MEGA.

«Τι κάνω στους Παξούς; Αύριο ξεκινά ο δεύτερος κύκλος και εδώ κάνουμε γυρίσματα για το τελευταίο μέρος το οποίο θα παιχτεί τον Οκτώβριο. Είναι δέκα επεισόδια, έξι τώρα και τέσσερα τον Οκτώβριο τα οποία θα είναι και τα τελευταία» είπε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Ενώ σχετικά με όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν με τίτλο «Mother», ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είπε: «Όπως μαρτυρά ο τίτλος του, θα είναι αφιερωμένο στις μανάδες του Maestro. Η αφηγήτρια του επεισοδίου θα είναι η Σοφία. Πόσο μπορεί να φταίει η κάθε μάνα και τι επιπτώσεις έχει εκείνη στη ζωή των παιδιών της;» και πρόσθεσε πως θα δούμε επίσης και τις ιστορίες της Μαρίας Καβογιάννη για τον δικό της γιο.

Όσον αφορά στη σχέση του Ορέστη με την Αλεξάνδρα, αποκάλυψε: «Με έναν τρόπο τον έσωσε, τον κάλυψε, τον βοηθά. Μην ξεχνάμε ότι υπάρχει ένας δυνατός έρωτας που έχει ο Ορέστης με την Κλέλια. Κι όλο αυτό το πράγμα κόπηκε. Έφυγα νύχτα! Εννοείται βέβαια ότι οι έρωτες δεν τελειώνουν έτσι».

Για την επιτυχία της σειράς, αλλά και την αγάπη που έχει δείξει το κοινό για όλους τους ήρωες του Maestro, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είπε: «Δεν νομίζω ότι κανείς ξέρει από την αρχή τι επιτυχία θα έχει και ποια θα είναι η πορεία του. Αυτό έχει να κάνει και με τους ηθοποιούς, που απογείωσαν τους ρόλους. Το πιο δύσκολο για εμένα, όταν τελείωσα το γράψιμο ήταν ότι πρέπει να αποχωριστώ τους ήρωες. Όλοι οι ήρωες είναι πρωταγωνιστές σε αυτό το σίριαλ. Αν ήμασταν στο εξωτερικό κάθε ρόλος θα μπορούσε γίνει ένα δικό του spin-off».

Αναφερόμενος στη σχέση του με τους συνεργάτες του, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης τόνισε: «Αγαπηθήκαμε πάρα πολύ, έχει παίξει ρόλο το νησί, το συνεργείο, όλοι οι συνεργάτες. Κι αυτό που κάνουμε, το κάνουμε με πάρα πολύ αγάπη, με πάρα πολύ κόπο, πλέον με περισσότερη πίεση γιατί αυτά τα επεισόδια πρέπει να είναι έτοιμα τον Οκτώβριο».