Κάτια Ταραμπάνκο για πόλεμο στην Ουκρανία: «Να τα βάψω μαύρα; Ό,τι μπορώ να κάνω…»

Κάτια Ταραμπάνκο για πόλεμο στην Ουκρανία: «Να τα βάψω μαύρα; Ό,τι μπορώ να κάνω…»

Ο πόλεμος στην Ουκρανία συνεχίζεται για περισσότερες από 100 ημέρες, χωρίς να φαίνεται κάποιο σημάδι αποκλιμάκωσης.

Μάλιστα, ο πόλεμος της Ρωσίας στην Ουκρανία ίσως και να διαρκέσει «χρόνια», όπως προειδοποίησε ο Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού του Συμφώνου του Βόρειου Ατλαντικού, ο Γενς Στόλτενμπεργκ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη γερμανική εφημερίδα Bild am Sonntag και δημοσιεύεται στο φύλλο της που κυκλοφορεί.

Ο ίδιος πρόσθεσε μάλιστα ότι οι προμήθειες προηγμένων όπλων στα ουκρανικά στρατεύματα μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητες το Ντονμπάς να αποσπαστεί από τον ρωσικό έλεγχο.

Ενώ την ίδια στιγμή, η Κάτια Ταραμπάνκο θέλησε να απαντήσει με τον δικό της τρόπο σε ερώτηση follower σχετικά με τον πόλεμο που μαίνεται στη χώρα της.

Συγκεκριμένα το μοντέλο που απολαμβάνει τις διακοπές του και είναι ιδιαίτερα ενεργό στα social media, απάντησε στις ερωτήσεις των followers της. Ένας από αυτούς την ρώτησε: «Δεν είναι άβολο που δε μιλάς για την Ουκρανία, αλλά ταυτόχρονα ανεβάζεις την καλοπέρασή σου;».

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι άβολο αυτό. Δεν είναι ο πρώτος πόλεμος που συμβαίνει γύρω μας. Απλά είναι ο πρώτος πόλεμος που συμβαίνει πιο κοντά σε εμάς. Από εκεί και πέρα να τα βάψω μαύρα; Εγώ ό,τι μπορώ να κάνω, το κάνω. Και προχωράμε, δουλεύουμε για να βοηθάμε», απάντησε η Κάτια Ταραμπάνκο.