Κατερίνα Τσάβαλου: «Η κόρη μου με είδε φέτος στο θέατρο και μου έλεγε “μαμά, αυτός γιατί σε έπιανε;”»

Κατερίνα-Τσάβαλου-250x250.png

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τον Γιώργο Κρικοριάν, παραχώρησε η Κατερίνα Τσάβαλου.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την μητρότητα αλλά και τις έντονες συνεργασίες της. Ενώ απαντώντας για την γνωριμία με τον σύζυγό της τόνισε πως ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά.

«Ο έρωτας που δεν καταλήγει σε αγάπη είναι μούφα. Τον άντρα μου τον ερωτεύτηκα με το που τον είδα. Μας γνώρισε μια φίλη μου και στην αρχή είπα να μην πάω. Με το που τον είδα είπα… Αυτό που με εκνευρίζει στον άντρα μου είναι ότι όταν τσακωνόμαστε, εγώ τσακώνομαι μόνη μου», είπε η Κατερίνα Τσάβαλου.

Όσο για την έντονη περίοδο που βίωσε, η Κατερίνα Τσάβαλου είπε: «Όταν έκανα τα γυρίσματα του ‘Hardcore’ που έχασα την κολλητή μου ήταν η πιο δύσκολη στιγμή. Πέθανε από καρκίνο σε νεαρή ηλικία, ήταν πολύ δύσκολο. Η ταινία ‘Hardcore’ ήταν σταθμός στη ζωή και την καριέρα μου. Οι γυμνές σκηνές εξυπηρετούσαν την πλοκή, δεν ήταν ναρκισσιστικό. Πάντα είναι δύσκολο για μένα».

Όσο για την πρώτη φορά που η κόρη της την είδε στο θέατρο, η Κατερίνα Τσάβαλου απάντησε: «Η κόρη μου με είδε φέτος στο θέατρο και μου έλεγε ‘μαμά, αυτός γιατί σε έπιανε;’. Όσο μεγαλώνω έχω καλύτερη σχέση με τον εαυτό μου».