Κατερίνα Πεφτίτση για Δανάη Μπάρκα: «Είναι σαν ντουλάπα. Δεν έχει καμιά καμπύλη»

Καλεσμένη στη διαδικτυακή εκπομπή του Χρήστου Παντελίδη στο Youtube, βρέθηκε Κατερίνα Πεφτίτση μαζί με τη Ιωάννα Μπαράκη
Οι πρώην παίκτριες του “My Style Rocks”, μεταξύ άλλων κλήθηκαν να απαντήσουν σε αρνητικά σχόλια που είχαν γραφτεί για εκείνες.
Ενώ ένα από τα σχόλια που αφορούσε την Κατερίνα Πεφτίτση έγραφε: «Τα look σου θα έδειχναν καλύτερα στη Δανάη Μπάρκα».
Ωστόσο, από την πλευρά της, η Κατερίνα Πεφτίτση απάντησε: «Αυτοπροσβολή. Η Μπάρκα είναι σαν ντουλάπα… Δηλαδή δεν έχει καμιά καμπύλη. Αλήθεια είναι. Είναι έτσι, μασίφ».
«Μπορώ να λέω ό,τι θέλω. Είμαι χοντρή και η Μπάρκα είναι ντουλάπα. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Δεν έχει shape η κοπέλα. Δεν πειράζει. Αυτό είτε ήταν αδύνατη, είτε ήταν χοντρή, πάλι δεν θα είχε shape. Θα ήταν μασίφ», τόνισε η Κατερίνα Πεφτίτση στη συνέχεια.