Κατερίνα Παπουτσάκη για Παναγιώτη Πιλαφά: «Είχαμε χωρίσει από το τέλος του καλοκαιριού»

Κατερίνα-Παπουτσάκη-Παναγιώτης-Πιλαφάς-250x250.png

Καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» με τη Σίσσυ Χρηστίδου, βρέθηκε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Η  ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική της ζωή και το διαζύγιό της από τον Παναγιώτη Πιλαφά. Ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και την τραγωδία των Τεμπών που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

«Είναι μια ενεργή περίοδος για μένα, μια ζοφερή περίοδος για την Ελλάδα. Μια δύσκολη περίοδος. Ελπίζω κάποια στιγμή τα πράγματα να αλλάξουν γιατί είμαστε σε πολύ ζοφερές εποχές. Έχω μεγαλώσει στις πορείες και στους δρόμους, η μητέρα μου ήταν συνδικαλίστρια. Παίρνω τον Μάξιμο μαζί μου στην πορεία. Είναι ένα πολύ ευαισθητοποιημένο παιδί. Είναι τόσο λυπηρό. Έπιανα τον εαυτό μου σε κάποια φάση να δακρύζω, εκείνες τις μέρες. Δεν μπορεί να το συλλάβει ανθρώπινος νους για όποιον άνθρωπο.

Είναι ένα τραγικό μοιραίο συμβάν. Δεν είναι καν μοιραίο, είναι κάτι που συνέβη από πολύ συγκεκριμένους λόγους, ένας λανθασμένος κρατικός μηχανισμός. Αυτό πρέπει να αλλάξει. Είναι κάτι που πρέπει να σταματήσει να συμβαίνει. Υπήρχαν μέσα στο τρένο πάρα πολλά παιδιά, νέοι άνθρωποι, είναι ακόμη χειρότερο. Θέλω να πιστεύω ότι με την ευαισθητοποίηση και με τα socia media, στην θετική τους χροιά, ενώνονται οι φωνές» εξομολογήθηκε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Ενώ σχετικά με το διαζύγιο της από τον Παναγιώτη Πιλαφά, Κατερίνα Παπουτσάκη αποκάλυψε: «Η είδηση του χωρισμού έγινε γνωστή τον Νοέμβριο, αλλά είχαμε χωρίσει από το τέλος του καλοκαιριού. Παλεύουμε να βρούμε τις νέες ισορροπίες. Είναι μια περίοδος προσαρμογής για όλους, γίνονται πολλές αλλαγές και δεν θα μπορούσε να είναι κάτι απλό. Χρειάζονται χρόνο αυτά τα πράγματα, αλλά είμαι καλά. Ο Τύπος μου φέρθηκε πολύ καλά στο διαζύγιο, είναι κάπως σαν να ρεφάρανε. Είχα άγχος πώς θα διαχειριστούν τα ζητήματα όλα και ευτυχώς πήγαν όλα καλά, ήταν πολύ διακριτικοί και τους ευχαριστώ για αυτό. Έχουν αλλάξει οι εποχές, δεν είναι το ίδιο. Εάν ήταν σε άλλη εποχή ίσως θα γινόταν μία σφαγή. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείς να πεις και πάρα πολλά για αυτό».