Κατερίνα Παναγοπούλου: «Νιώθω άθλια όταν βλέπω παπαράτσι φωτογραφίες μου»

Κατερίνα Παναγοπούλου: «Νιώθω άθλια όταν βλέπω παπαράτσι φωτογραφίες μου»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και τον Κώστα Τσουρό, παραχώρησε η Κατερίνα Παναγοπούλου.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega, μεταξύ άλλων μίλησε για τη ζωή της εκτός δουλειάς.

«Είμαι πολύ δυναμική στη δουλειά μου, στη ζωή μου αλλάζει όλο. Γίνομαι πιο γλυκιά και τρυφερή. Δεν είναι κλισέ ότι οι άνδρες τρομάζουν από τις δυναμικές. Είναι αστείο αλλά συμβαίνει. Αν το άκουγα σε μικρότερη ηλικία, θα γελούσα. Έχω νιώσει ότι τρομάζουν με τον δυναμισμό μου, στη δική μου περίπτωση» είπε η Κατερίνα Παναγοπούλου.

Όσο για το πώς νιώθει όταν αντικρίζει τον εαυτό της σε παπαράτσι φωτογραφίες, η Κατερίνα Παναγοπούλου απάντησε: «Νιώθω άθλια, πάντα έλεγα όταν έβλεπα κάποιους άλλους ότι είναι στημένο, όμως δεν είναι και είναι απίστευτο. Κάθε φορά προσπαθώ να σκεφτώ που βρισκόταν αυτός που τράβηξε τις φωτογραφίες. Αισθάνομαι πάρα πολύ παράξενα» και πρόσθεσε:

«Με νευριάζει να κουτσομπολεύουν άνθρωποι τη ζωή σου χωρίς να ξέρουν. Και να εκφράζουν κρίσεις και απόψεις. Από ένα σημείο και μετά, σταμάτησα να διαβάζω τα δημοσιεύματα γιατί δεν είχε νόημα. Ήταν εξαιρετικά σοκαριστικό. Με ενοχλεί να είμαι έξω με φίλους και συντρόφους και να ανεβάζει κάποιος φωτογραφίες με το κινητό. Όταν μπαίνει η δημοσιότητα κάπου το χαλάει όλο».