Headlines

Κατερίνα Καραβάτου: «Συμβαίνουν πράγματα που σου δημιουργούν έναν κόμπο στο στομάχι…»

Στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών, μίλησε η Κατερίνα Καραβάτου με αφορμή εκδήλωση για τον 1 χρόνο λειτουργίας του ιδρύματός της υποδέχτηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Η μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το μέλλον της Σοφίας Χατζηπαντελή στον νέο κύκλο του “My Style Rocks”.

«Αν θα είναι ή όχι η Χατζηπαντελή θα σας το απαντήσει ο σταθμός. Δεν μπορώ και δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου δηλώσεις για το τι πρόκειται να συμβεί. Θεωρώ σωστό, ωραίο, κομψό και ακέραιο να μην λέμε για πράγματα που μπορεί ή όχι να αλλάξουν όταν το προϊόν είναι στον αέρα.

Δεν θα κάνω καμία δήλωση για τη Χατζηπαντελή, γιατί δεν μπορώ να μιλάω για κάτι που δεν ξέρω καν αν θα συμβεί. Δεν μου αρέσει, δεν το θεωρώ καλό.

Τη βλέπω δύσκολη τη φετινή χρονιά. Συμβαίνουν πράγματα που σου δημιουργούν έναν κόμπο στο στομάχι…», είπε η Κατερίνα Καραβάτου.