Κατερίνα Καραβάτου: «Ήταν μια δύσκολη σεζόν ή καλύτερα χρονιά για μένα, γιατί…»

Κατερίνα Καραβάτου: «Ήταν μια δύσκολη σεζόν ή καλύτερα χρονιά για μένα, γιατί...»

Τίτλους τέλους έριξε το μεσημέρι της Κυριακής 26 Ιουνίου η εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου στο Mega.

Μάλιστα, μετά το φινάλε του «Τι λες τώρα», η παρουσιάστρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνας» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη δύσκολη χρονιά που πέρασε, ενώ παράλληλα ρωτήθηκε και για το τηλεοπτικό της μέλλον.

«Ήταν η τελευταία μας εκπομπή. Ένιωσα πολύ ωραία. Αισθάνομαι ευγνώμων που μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω αυτή την εκπομπή. Αισθάνομαι ωραία γιατί είμαι ανάμεσα σε φίλους και αυτός ο κύκλος έκλεισε πολύ γλυκά όπως ξεκίνησε. Ήταν μια δύσκολη σεζόν ή καλύτερα χρονιά για μένα, γιατί συνέβησαν και πάρα πολλά πράγματα. Αλλά εντάξει, οι δυσκολίες είναι εδώ για να τις ξεπερνάμε. Έχω δύο παιδάκια που είναι μαζί μου εδώ σήμερα, οπότε πρέπει να είμαι δυνατή και έτσι προχωράω.

Μας ανακοινώθηκε από τον σταθμό ότι θα σταματήσουμε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου και αυτό έγινε. Για του χρόνου συμβαίνουν διάφορα πράγματα, τα οποία ποτέ δε λέω. Είναι πάγια τακτική και έτσι θα παραμείνει. Ο κύκλος του “Τι λες τώρα” έχει κλείσει. Δε συνεχίζει αυτή η εκπομπή» είπε η Κατερίνα Καραβάτου.