Κατερίνα Καραβάτου: «Η κόρη μου με ρώτησε γιατί χωρίσαμε με τον Κρατερό Κατσούλη, ο γιος μου όχι»

Κατερίνα Καραβάτου: «Η κόρη μου με ρώτησε γιατί χωρίσαμε με τον Κρατερό Κατσούλη, ο γιος μου όχι»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό ΣουΣου” και την Ελένη Τσολάκη, παραχώρησε η Κατερίνα Καραβάτου.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο “My Style Rocks”, στα επαγγελματικά της, αλλά και στα δυο της παιδιά.

«Αισθάνομαι πολύ τυχερή, ευγνώμων. Μπορεί κατά τη διάρκεια της εργασίας μας να υπάρχουν εντάσεις και δυσκολίες αλλά αυτά συμβαίνουν σε όλους τους χώρους πόσο μάλλον σε έναν τόσο ευμετάβλητο χώρο όπως η τηλεόραση. Το γεγονός ότι είμαι χαρούμενη όταν έρχομαι θα κάνουμε αυτή τη συνεργασία είναι για μένα σημαντικό και ενδεικτικό. Δεν με δυσκολεύουν τα κορίτσια του “My Style Rocks”.

Είχα αντιληφθεί ότι ήθελε ο κόσμος τον Λάκη Γαβαλά. Τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια οπότε ήξερα τι θα αντιμετωπίσω, ένας άνθρωπος γνώστης της μόδας. Η Έβελυν ήταν πολύ εξωφρενικά εντυπωσιακή, εκτιμώ πάρα πολύ την ευγένεια. Ο Στέλιος Κουδουνάρης είναι βράχος, στήριγμα», είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

«Το πρωί όταν έρχονται τα νούμερα είμαστε να δούμε πώς είμαστε δεν έχει αλλάξει σε μένα όλα αυτά τα 20 χρόνια. Είναι μια κίνηση που κάνω γιατί θέλω να ξέρω πού βρίσκεται το προϊόν και τι μπορούμε να κάνουμε για τη βελτίωσή του.

Αν με ρωτάς τι θα ήθελα σε μια πρωινή ζώνη είναι αυτό που κάναμε στη “Φωλιά των ΚουΚου”, μια αμιγώς ψυχαγωγική εκπομπή αλλά αν δεν μπορείς να μην ακολουθήσεις τη ρότα γιατί θα σε πετάξει το σύστημα. Μπορείς να τα κάνεις όλα όμως με τον προσωπικό σου τρόπο. Δεν μπορώ να το αρνηθώ ότι χαίρομαι που έφυγα από την τοξική σχολιαστική πλευρά της τηλεόρασης. Η επιλογή αυτή έχει άλλες δυσκολίες, άλλα πράγματα που πρέπει να προσέξει κανείς, που μπορεί να γίνουν πολύ επικίνδυνα. Αυτό το κομμάτι που κάνεις εσύ είναι κάτι που χαίρομαι που μπορώ να αποφύγω.

Δε νομίζω ότι είναι πιο καυστικό και αυστηρό το gossip τώρα. Θυμάμαι τι κάναμε στο “Κους Κους” και απορώ. Αυτό που δεν γινόταν είναι ότι η μια εκπομπή μιλάει για την άλλη εκπομπή. Ήταν ένας ηθικός κώδικας δικός μας. Στεναχωρήθηκα πολύ για την Ελεονώρα Μελέτη, δεν θα ήθελα να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα, ήταν πάρα πολύ άσχημο», είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

«Δεν έχω μιλήσει ακόμα για την επόμενη σεζόν. Πέρσι ευχήθηκα να γίνει ό,τι καλύτερο για μένα και έγινε. Επειδή είμαι ένας επαγγελματίας, μητέρα, αν κληθώ να υπηρετήσω κάτι άλλο θα το κάνω με την ίδια ζέση και ορμή και στο 100%. Αυτό σκέφτομαι πάντα.

Δεν είναι σαν να μην υπάρχει η προσωπική ζωή, αλλά αλήθεια είναι πρώτη προτεραιότητα τα παιδιά μου, να είναι καλά, να μπορώ να είμαι εκεί, να τα διαβάζω, παίρνω τεράστια δύναμη από αυτά. Αν ήταν κάτι τόσο σημαντικό, 100 φορές τσεκαρισμένο και 100 χρόνια από τώρα θα το έλεγα στα παιδιά μου. Είναι πολύ μεγάλη ευθύνη να μεγαλώνεις παιδιά, τα οποία προέρχονται πολύ πρόσφατα από μία αλλαγή στην οικογενειακή τους κατάσταση.

Η Αέλια με ρώτησε γιατί χωρίσαμε και έχει συζητηθεί εκτενώς, ο Αρίωνας όχι.

Η κόρη μου έχει πάρει το χιούμορ μου, ενώ ο Αρίωνας είναι ίδιος με μένα. Όλοι λένε ότι η Αέλια μοιάζει με τον Κρατερό. Έχουμε πολύ καλή σχέση με τον Κρατερό και μια πάρα πολύ καλή συνεννόηση. Κάναμε ενστικτωδώς και αυτομάτως αυτό που έπρεπε. Η Αέλια και ο Αρίωνας πήραν τη θέση που τους αξίζει και χωρίς εγωισμούς», αποκάλυψε η Κατερίνα Καραβάτου.