Ειρήνη Νικολοπούλου για την ηλικία της: «Διανύω την έβδομη δεκαετία της ζωής μου»

Ειρήνη Νικολοπούλου για την ηλικία της: «Διανύω την έβδομη δεκαετία της ζωής μου»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη», παραχώρησε η Ειρήνη Νικολοπούλου.

Η δημοσιογράφος μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική της ζωή, τη σχέση με την κόρη της, αλλά και για την καριέρα της στον χώρο της δημοσιογραφίας.

«Ανήκω πλέον στο πάνθεον της ελληνικής τηλεόρασης, το Wikipedia λέει ότι είμαι η μακροβιότερη παρουσιάστρια. Υπήρξαν “ποντικάκια” συνάδελφοι που μου έτρωγαν την καρέκλα και το πορτοφόλι. Δεν έβγαλα πολλά λεφτά, δεν έχω ούτε δικό μου αυτοκίνητο ούτε δικό μου σπίτι», είπε η Ειρήνη Νικολοπούλου.

Ενώ σχετικά με την προσωπική της ζωή, η Ειρήνη Νικολοπούλου σημείωσε: «Παντρεύτηκα έναν αξιολογότατο άνθρωπο και είχαμε μια κοινή τρέλα. Τον άντρα μου τον γνώρισα στον Πύργο του Άιφελ, ήταν πολύ ρομαντικό. Δε θα μπορούσα να κάνω πολλές οικογένειες στη ζωή μου γι’ αυτό έκανα μία. Με αυτόν τον άνθρωπο που έκανα την κόρη μου, ολοκληρώθηκε ο κύκλος μου ως γυναίκας, μητέρας, συζύγου».

Όσον αφορά τον ρόλο της ως μητέρα, η Ειρήνη Νικολοπούλου εξομολογήθηκε: «Έχασα πράγματα από το μεγάλωμα της κόρης μου και κάποια μου τα χρέωσε. Είμαστε πάρα πολύ φίλες, είμαστε πολύ κοντά, είναι μοναχοκόρη η Έλενα».

Επίσης η Ειρήνη Νικολοπούλου τόνισε: «Συνειδητοποιώ ότι διανύω την έβδομη δεκαετία της ζωής μου, ούτε να το κρύψεις πρέπει, ούτε να γελοιοποιηθείς, μου φαίνεται τελείως τρελό να κάνω την ‘μπεμπέκα’».