Κατερίνα Καινούργιου: «Τρομερή κακία και τοξικότητα από το “Καλό Μεσημεράκι”, λυπάμαι για…»

Κατερίνα Καινούργιου: «Τρομερή κακία και τοξικότητα από το "Καλό Μεσημεράκι", λυπάμαι για...»

Στην εκπομπή εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά, προβλήθηκε ένα στιγμιότυπα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου σχολιάζοντας πως η παρουσιάστρια και η ομάδα της δεν πρέπει να κάνουν υποδείξεις στους άλλους για τον τρόπο με τον οποίο θα πενθήσουν.

Συγκεκριμένα η εκπομπή «Super Κατερίνα» «τα έβαλε» με τους καλλιτέχνες που δεν σεβάστηκαν το εθνικό πένθος και τραγούδησαν στα νυχτερινά κέντρα που εμφανίζονται κανονικά.

«Πάλι όμως εδώ, μεταξύ μας κάπως, πρέπει να σου πω εγώ πως να βιώσεις το πένθος του άλλου. Κατάλαβες τι γίνεται; Κοιτάμε πως θα την πει ο ένας στον άλλον. Δε θα μου πεις πως θα πενθήσω. Ξέρω ανθρώπους, εγώ ας πούμε, όταν πέθανε η μάνα μου, τη δεύτερη μέρα που πέθανε, που δε το πίστευα ακόμα, ήμουν σπίτι με παρέα και έπαιζα επιτραπέζια για να ξεχαστώ και να περάσω καλά.

Αν με έβλεπε ο άλλος θα έλεγε, “τι αναίσθητος, πάει και γελάει;” Που ξέρει όμως ο άλλος τι περνάω εγώ και πως θα το περάσω. Μην πάμε τώρα και αρχίσουμε, γιατί το έκανες, και γιατί τραγούδησες. Υπήρχε μια γενική εντολή; Όχι. Μπορούσε ο καθένας να κάνει ό,τι θέλει; Ναι…. Όσο ανοίγουμε την κουβέντα, φεύγει το focus από εκεί που πρέπει», είπε ο Νίκος Μουτσινάς μετά την προβολή του βίντεο.

Ενώ η Κατερίνα Καινούργιου λίγο μετά πραγματοποίησε ένα tweet στο οποίο ανέφερε πως το «Καλό Μεσημεράκι» παραποίησε τα λόγια της με το μοντάζ.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια έγραψε ότι λυπάται για κάποιους ανθρώπους που έχει συνεργαστεί στο παρελθόν.

«Τρομερή κακία και τοξικότητα από το #kalomesimeraki, κακό μοντάζ αυτών που είπα και λυπάμαι για ανθρώπους που γνωρίζω χρόνια! Ποτέ δεν είπα εγώ πώς θα διαχειριστεί ο καθένας τον πόνο του!! Ούτε το έκανα προσωπικό… Σε αντίθεση εσείς εκεί το κάνετε αυτό κάθε μέρα!!» έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου στην ανάρτησή της.