Κατερίνα Καινούργιου: «Μεγαλώνω και μ’ αρέσει. Μ’ αρέσει τόσο, που η ευχή μου στην… »

Κατερίνα Καινούργιου: «Μεγαλώνω και μ’ αρέσει. Μ’ αρέσει τόσο, που η ευχή μου στην... »

Στο Παρίσι ταξίδεψε για να γιορτάσει τα 37α γενέθλιά της, η Κατερίνα Καινούργιου.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια βρέθηκε στη γαλλική πρωτεύουσα μαζί με τις παιδικές της φίλες, Μαριλού Κοζάρη και Φιόνα Φορμώζη και πέρασε όμορφες στιγμές.

Μάλιστα, ανήμερα των γενεθλίων της η Κατερίνα που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, ευχαρίστησε με μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram αυτούς που της ευχήθηκαν, αλλά έκανε και τον δικό της απολογισμό.

Η ανάρτηση ανήμερα των γενεθλίων της

“Είναι η πρώτη μέρα της νέας γενεθλιακής χρονιάς μου…

Κάθε «χρόνια πολλά» είναι ένα εφαλτήριο για μια δυναμική εκκίνηση στη νέα μου ζωή.

Η ημέρα των γενεθλίων μου είναι και η προσωπική μου πρωτοχρονιά. Κι όπως όλες οι γιορτές, τα γενέθλιά μας είναι οι άνθρωποί μας. Εκείνοι που μας αγαπούν κι ομορφαίνουν τη ζωή μας. Εκείνοι που μας γεμίζουν με ευχές κι εκείνοι που νοσταλγούμε. Εκείνοι που έστω και καθυστερημένα μας χάρισαν ένα χαμόγελο…Εκείνοι που ξέρουμε ότι ήθελαν να μας ευχηθούν, αλλά δεν τόλμησαν…η κ εκείνοι που δεν είναι πια κοντά μας (παππού μου λείπεις πολύ ….)

Γεννήθηκα λοιπόν σαν σήμερα και βλέπω τη μέρα αυτή κάθε χρόνο, σαν υπενθύμιση για να εκτιμώ το δώρο της ζωής. Είμαι κάθε χρόνο εδώ υγιής, δυνατή και γεμάτη από όρεξη για να ζήσω ακόμη περισσότερα…

Μεγαλώνω και μ’ αρέσει. Μ’ αρέσει τόσο, που η ευχή μου στην τούρτα κάθε χρόνο παραμένει η ίδια. Να μεγαλώνω! (Ίσως κ ν αποκτήσω κ ένα παιδάκι …ποιος ξέρει 😉

Σας ευχαριστώ για τις αμέτρητες κ υπέροχες ευχές σας … Σας αγαπώ πολύ κ σας χρωσταω πολλά …σε σας τα χρωσταω όλα ! Καλό μηνα σε όλους”.