Κατερίνα Καινούργιου: Η ατάκα για τις πλαστικές επεμβάσεις και το ξέσπασμα της παρουσιάστριας

Κατερίνα Καινούργιου: Η ατάκα για τις πλαστικές επεμβάσεις και το ξέσπασμα της παρουσιάστριας

Ένταση δημιουργηθηκε  στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» της Κατερίνας Καινούργιου, με πρωταγωνιστή τον Ανδρέα Θεοδωρόπουλο.

Συγκεκριμένα στην εκπομπή συζητούσαν για τις εξελίξεις στην υπόθεση του Κολωνού και ο δικηγόρο που ήταν συνδεδεμένος μέσω Skype, ζήτησε να αποχωρήσει καθώς έπρεπε να μεταβεί στα δικαστήρια.

«Την τελευταία φορά που μιλήσατε μαζί μου κυρία Καινούργιου είπατε ότι δε θέλατε καμία επικοινωνία μαζί μου» είπε αρχικά ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, με την παρουσιάστρια να του απαντά: «Τότε γιατί βγήκατε σήμερα;».

«Βγήκα για να σας πω το εξής… είπατε για το ποιόν του ανθρώπου. Να ξέρετε ότι έχετε δικηγόρο ενώπιόν σας και όχι πλαστικό χειρούργο. Καλή σας μέρα», είπε στη συνέχεια ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος στην Κατερίνα Καινούργιου και αποχώρησε.

Ενώ η Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Όχι όχι, θα απαντήσω. Θα μπορούσατε να σκεφτείτε κάτι πιο έξυπνο. Το να με χτυπάτε σε αυτό το κομμάτι – ένας άνδρας υποτίθεται- πραγματικά γελάω. Γελάω γενικότερα γιατί διαβάζω διάφορα, είστε απλά γελοίος και παρακαλώ τώρα τους συναδέλφους μου, ποτέ ξανά σε αυτή την εκπομπή. Γιάννη, Κατερίνα, δεσμεύεστε; Έτσι όπως είναι να πει για εμένα; Μακάρι να έκανε εκείνος καμιά πλαστική.

Να πούμε ότι ο κύριος Θεοδωρόπουλος ουκ ολίγες φορές με έχει εκθειάσει και έχει πάρει μόνος του τηλέφωνο για να βγει στην εκπομπή. Πιστέψετε με, σε τέτοιους δικηγόρους δεν έχω κανέναν σεβασμό, σε έναν πλαστικό μπορεί να έχω μεγαλύτερο από εσάς κύριε Θεοδωρόπουλε. Το κλείνουμε».