Κατερίνα Καινούργιου για το παρασκήνιο της ξαφνικής αποχώρησης του Χάρη Λεμπιδάκη: «Θα σας πω τι έγινε»

Κατερίνα Καινούργιου για το παρασκήνιο της ξαφνικής αποχώρησης του Χάρη Λεμπιδάκη: «Θα σας πω τι έγινε»

Στην αποχώρησή του Χάρη Λεμπιδάκη από την εκπομπή «Super Κατερίαν», αναφέρθηκε η Κατερίνα Καινούργιου.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια θέλησε να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς συνέβη και ο δημοσιογράφος δεν είναι πια μέλος της ομάδας της.

«Θέλω να σας μιλήσω λίγο ανθρώπινα γιατί έγινε μεγάλος ντόρος το Σαββατοκύριακο και χωρίς λόγο κατ’ εμέ. Για αυτό και δεν είδα επίτηδες τηλεόραση. Την Παρασκευή, αιφνιδίως για εμάς, αποχώρησε ο πολύ καλός μου φίλος -γιατί πραγματικά τον αγαπάω – και καλός μας συνεργάτης, ο Χάρης Λεμπιδάκης.

Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και πρόπερσι για προσωπικούς του λόγους. Εμένα μου έστειλε ένα μήνυμα την Παρασκευή το πρωί, κάτι είχα καταλάβει ότι είχε μια δυσαρέσκεια από την εκπομπή, χωρίς να ξέρω τον λόγο. “Κατερίνα μου έχω πάρει μια απόφαση να αποχωρήσω μετά την εκπομπή” ήταν το μήνυμα. Του είπα να κάτσουμε να το συζητήσουμε και του έστειλα κάποια φωνητικά.

Ξαφνικά πάω να βγω στον αέρα, με ενημερώνουν οι συνεργάτες μου ότι αιφνιδίως – κάτι το οποίο με στεναχώρησε και για αυτό δεν έχω μιλήσει ακόμη με τον Χάρη – δεν θα βγει στην εκπομπή. Για να μη βγει κάποιος στην εκπομπή από την οποία πληρωνόμαστε, αμειβόμαστε, αυτή είναι η δουλειά μας, θεωρώ ότι υπάρχει πρόβλημα υγείας ή να είναι κάτι πάρα μα πάρα πολύ σοβαρό. Ρώτησα αν έγινε κάτι στη σύσκεψη και μου είπαν όχι.

Δεν ξέρω γιατί οι άλλοι στα άλλα κανάλια παρουσιάζουν μια τοξικότητα, μια ένταση, καμία τοξικότητα και ένταση υπάρχει σε αυτή την εκπομπή και μπορεί να με επιβεβαιώσουν και οι συνεργάτες μου. Ό,τι βλέπετε στον αέρα, συμβαίνει και εκτός.

Θα σας πω τι έγινε. Το Σαββατοκύριακο όλες οι εκπομπές παρουσίασαν κάτι άλλο, έναν Χάρη να φεύγει επειδή τσακώθηκε, έναν Χάρη να έχει δυσαρέσκεια. Εγώ τηλεφώνησα σε συναδέρφους και λέω “ποιος τα λέει αυτά;” και μου λένε “ο Χάρης”. Δεν μπορώ να πιστέψω πως ο Χάρης που έκανε αυτή την ανάρτηση σας είπε άλλα πράγματα στο τηλέφωνο. Οπότε κάποιος λέει ψέματα σε μένα ή παρουσιάζει ψεύτικα ρεπορτάζ. Ο Χάρης ήταν ξεκάθαρος, θεωρώ ότι ήταν ειλικρινής και δεν θα έκανε σε μένα κάτι τέτοιο. Κάτι δεν πάει καλά στο ρεπορτάζ που μεταδώσατε και το λέω με παράπονο. Εδώ θα το σταματήσω. Εγώ θα μιλήσω μαζί του» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.