Κατερίνα Καινούργιου για τη δημόσια συγγνώμη της Θεοδώρας Βουτσά: «Δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από το εξωτερικό και μου…»

Κατερίνα Καινούργιου για τη δημόσια συγγνώμη της Θεοδώρας Βουτσά: «Δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από το εξωτερικό και μου...»

Ένα περιστατικό από όταν έκανε τα πρώτα της βήματα στο χώρο της τηλεόρασης, θυμήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της “Super Κατερίνα”.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια ανέφερε πως όταν δούλευε ως ρεπόρτερ η Θεοδώρα Βουτσά της είχε μιλήσει άσχημα με αποτέλεσμα να βάλει τα κλάματα.

Ενώ λίγες ώρες μετά την αναφορά της Κατερίνας, η Θεοδώρα με μια ανάρτηση της στα social media, της ζήτησε δημόσια συγγνώμη, αναφέροντας τι είχε συμβεί τότε, ενώ αποκάλυψε πως μίλησε με την παρουσιάστρια στο τηλέφωνο.

Ωστόσο η παρουσιάστρια μέσα από την εκπομπή της αναφέρθηκε στο περιστατικό, αποκαλύπτοντας πως η Θεοδώρα Βουτσά την πήρε τηλέφωνο για να της δώσει εξηγήσεις.

«Κάτι που έγινε χθες. Έχουν περάσει σχεδόν 20 χρόνια από τότε και χθες δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από το εξωτερικό και μου λέει “κυρία Καινούργιου καλησπέρα είμαι η Θεοδώρα Βουτσά”. Συγκινήθηκα τόσο πολύ. Μου λέει “σας ζητώ συγγνώμη. Το θυμάμαι ακόμα εκείνο το περιστατικό, δεν ήξερα ότι είσαι εσύ. Μπορεί να έχουν περάσει χρόνια αλλά εγώ έχω μάθει από τον πατέρα μου, να είμαι ένας πολύ ευγενικός άνθρωπος και να σέβομαι τους πάντες.

Ακόμη το θυμάμαι. Σου ζητώ συγγνώμη απλά είχα μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής μου επαγγελματικά”. Βρίσκεται στη Σιγκαπούρη. Έπαθα σοκ με το πόσο ευγενική ήτανε και έκατσε να μου ζητήσει συγγνώμη τόσα χρόνια μετά. Της είπα ότι έχει λυθεί και ότι είχα μια κακή εμπειρία» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.