Κατερίνα Καινούργιου: «Έχω μιλήσει κι εγώ με τους δικηγόρους μου, μού έρχονται απειλητικά μηνύματα»

Κατερίνα Καινούργιου: «Έχω μιλήσει κι εγώ με τους δικηγόρους μου, μού έρχονται απειλητικά μηνύματα»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνας» της Κατερίνας Καινούργιου, βρέθηκε η Νάνσυ Παραδεισανού.

Η δημοσιογράφος μεταξύ άλλων μίλησε για την προ ετών συνεργασία της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε ότι δέχεται απειλητικά μηνύματα για τη ζωή της και μάλιστα έχει επικοινωνήσει με τους δικηγόρους της.

«Έχω μιλήσει κι εγώ με τους δικηγόρους μου. Εμένα μου έρχονται απειλητικά μηνύματα στα social media, απειλητικά τηλεφωνήματα… Εγώ ξέρεις, με τέτοια δεν θέλω εμπλοκές. Έχω μία πολύ clean ζωή» είπε η Κατερίνα Καινούργιου, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να αναφέρεται στη συνέχεια για τη σύλληψή του από τους Χουντικούς.

Ωστόσο, η παρουσιάστρια συμπλήρωσε: «Εγώ δέχομαι απειλές κανονικότατες. Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου. Δεν καταλαβαίνετε… μέχρι και ανώνυμα τηλεφωνήματα το βράδυ. Δεν ξέρω αν είναι για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αλλά δέχομαι απειλές περίεργες. Εγώ τα έχω καταγράψει όλα κι αν δω ότι συνεχίζεται η κατάσταση, θα απευθυνθώ στην αστυνομία. Εννοείται.

Δεν ξέρω από ποιον μπορεί να προέρχονται αυτά, απλά επειδή ξεκινάνε ότι δεν σεβόμαστε σαν εκπομπή μία περίοδο εγκυμοσύνης, κάτι που δεν συνέβη ποτέ. Ίσα ίσα τις καλύτερες ευχές μας δώσαμε. Απειλές τεράστιες και για την ίδια μου τη ζωή. Μέχρι και για τη ζωή μου δέχομαι απειλές. Εδώ είναι το κινητό μου και όταν έρθει η στιγμή, θα πάω εκεί που πρέπει να πάω».