Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν είμαι ταλαντούχα. Είμαι απλά ένα κορίτσι που αγαπάω πάρα πολύ αυτό που κάνω»

Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν είμαι ταλαντούχα. Είμαι απλά ένα κορίτσι που αγαπάω πάρα πολύ αυτό που κάνω»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά, βρέθηκε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων μίλησε για την επαγγελματική της πορεία αλλά και για ποιο λόγο δεν θα ήθελε να δοκιμαστεί σε άλλα πράγματα πέραν του πρωινού.

Μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε πως δεν θεωρεί ταλαντούχο τον εαυτό της, ενώ δήλωσε πως πιστεύει κάτι τέτοιο για τον Νίκο Μουτσινά.

«Πολλές φορές το συζητάω αυτό και με τον Νίκο τον Κοκλώνη που μου λέει να σκεφτούμε και άλλα πράγματα, να κάνω και ένα βραδινό. Του λέω Νίκο δεν θέλω, θέλω να κάνω αυτό που κάνω καλά. Δεν έχω τέτοια ανάγκη, δεν είμαι πολύ καλή παρουσιάστρια, δεν είμαι ταλαντούχα. Θεωρώ ότι ταλαντούχοι άνθρωποι στην τηλεόραση είναι συγκεκριμένοι, εσύ είσαι ταλαντούχος άνθρωπος και το πιστεύω πάρα πολύ.

Εγώ είμαι απλά ένα κορίτσι που αγαπάω πάρα πολύ αυτό που κάνω και έχω δουλέψει πάρα πολύ και είμαι πολύ τυχερή που είχα ανθρώπους που με στήριξαν πάρα πολύ όπως εσύ, ο Νίκος ο Κοκλώνης, με στήριξαν και πίστεψαν σε εμένα. Έχω μια ομάδα πίσω, έχω τον Θέμη Μάλλη που έχει αφιερώσει την ζωή του σε εμένα, που με έκαναν καλύτερη. Έχω ένα πολύ σημαντικό ατού και το θυμάσαι, ακούω», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.