Κατερίνα Καινούργιου: “Aρχίζω να κλαίω και χωρίς καν να με γνωρίζεις έρχεσαι…”

Κατερίνα Καινούργιου: “Aρχίζω να κλαίω και χωρίς καν να με γνωρίζεις έρχεσαι…"

Στο πλευρό του Σπύρου Μπιμπίλα τάσσονται τις τελευταίες ημέρες πολλά πρόσωπα του θεάματος, αλλά και της εγχώριας showbiz.

Μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου ήταν ένα από αυτά τα πρόσωπα, αφού μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να σταθεί στο πλευρό του Σπύρου Μπιμπίλα αποκαλύπτοντας μάλιστα ένα άγνωστο σκηνικό από τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα στην τηλεόραση.

«Υπέροχε Σπύρο μου… Γίνομαι ξανά 18 ετών…Θυμάμαι να εργάζομαι τότε στο Τηλεάστυ και να έρχομαι στα παρασκήνια της παράστασης για να πάρω συνέντευξη από τους συντελεστές… Έτρεμα σαν το ψάρι… Πρώτη φορά κρατούσα μικρόφωνο στη ζωή μου!

“Γνωστή” πρωταγωνίστρια τότε μου κάνει επίπληξη για την απειρία μου, μου βάζει τις φωνές και εγώ αρχίζω να κλαίω από ντροπή. Χωρίς καν να με γνωρίζεις έρχεσαι, με παίρνεις αγκαλιά και της λες “τι σου φταίει το κορίτσι; τη δουλειά του κάνει…”. Για μένα όπως και για πολλούς φίλους δεν δικαιώνεσαι τώρα. Πάντα ήσουν στην κορυφή. Γιατί είσαι υπέροχος και κύριος σε όλα.», έγραψε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου στο Instagram.