Κατερίνα Γκαγκάκη: «Είμαι 51 ετών, μετανιώνω που στέρησα από τους γονείς μου το να…»

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Είμαι 51 ετών, μετανιώνω που στέρησα από τους γονείς μου το να...»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» και την Αφροδίτη Γραμμέλη, παραχώρησε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Η Κατερίνα μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην έννοια της αλληλεγγύης και της προσφοράς, στον λόγο που επιλέγει να βρίσκεται πίσω από τις κάμερες, αλλά και στην Ελένη Μενεγάκη.

«Αυτό που ζω τώρα και προσφέρω δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ζούσα στο παρελθόν. Με συγκλονίζει όταν χτυπάει το τηλέφωνο και είναι κάποιος που δεν μπορώ να βοηθήσω. Δυστυχώς, δεν μπορείς να τα λύσεις όλα ή τουλάχιστον όχι τόσο γρήγορα όσο θα ήθελες», είπε η Κατερίνα Γκαγκάκη και πρόσθεσε:

«Βρίσκομαι πίσω από τις κάμερες από επιλογή. Εάν προκύψει κάτι καλό που θα έχει να κάνει με το «μπροστά», δεν θα πω όχι. Έχω περάσει πάρα πολύ καλά στην τηλεόραση. Βρίσκω απολαυστική και γοητευτική τη διαδικασία της τηλεόρασης, αλλά όχι για κάθε μέρα. Αν υπάρξει κάτι τηλεοπτικό στο μέλλον που να συνδυάζει όλα αυτά που θέλω, θα το κάνω με όλη μου την καρδιά».

Ενώ μιλώντας για την Ελένη Μενεγάκη, η Κατερίνα Γκαγκάκη σχολίασε: «Βρήκα μαγικό αυτό που έκανε η Ελένη Μενεγάκη με την αποχή της από την τηλεόραση για έναν χρόνο. Για έμενα η Ελένη από μόνη της είναι ένα «μάθημα» στα media».

Μάλιστα, η Κατερίνα Γκαγκάκη ανέφερε πως είναι 51 ετών και μετανιώνει που άφησε πολλά χρόνια να πάνε χαμένα αλλά και που στέρησε από τους γονείς της να την δουν συναισθηματικά «καλά».

«Είμαι διστακτική να πω δημόσια ότι είμαι καλά αυτήν την περίοδο. Φοβάμαι ότι κάτι θα γίνει και θα “μου το πάρουν”», κατέληξε η Κατερίνα Γκαγκάκη.