Κάρμεν Ρουγγέρη: «Μετά το θάνατό του…»

Κάρμεν Ρουγγέρη: «Μετά το θάνατό του…»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4», βρέθηκε η Κάρμεν Ρουγγέρη.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον χαμό του πατέρα της αλλά και στο ότι αναγκάστηκε να δουλέψει από πολύ μικρή ηλικία μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της στον αέρα της εκπομπής.

«Μετά το θάνατο του πατέρα μου βρεθήκαμε στο δρόμο κι έπρεπε να βρω δουλειά. Όταν τελείωσα το σχολείο, ένας συγγενής μου έδωσε ένα χαρτί για να πάω κάπου να βρω δουλειά.

Έσκισα το γράμμα κι άνοιξα μια εφημερίδα για να βρω δουλειά. Πήγα σε ένα ζαχαροπλαστείο και με βάλανε να σφουγγαρίσω. Ήρθε ένας Άγγλος να ψωνίσει κι εγώ ανέλαβα να τον εξυπηρετήσω. Μετά με βάλανε στο ταμείο», είπε η Κάρμεν Ρουγγέρη.

Ενώ στη συνέχεια η ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Βρήκα μια διαφημιστική εταιρεία και πήγα εκεί, έπαιρνα 1000 δραχμές και δούλευα από το πρωί ως το βράδυ. Και αρχίζω να ψάχνω μήπως βρω κάτι καλύτερο. Άδειασε μια θέση σε άλλη διαφημιστική εταιρεία που έδινε 1.500 δραχμές μόνο για το πρωί».

«Ο Κύπριος διευθυντής λεγόταν Νεόφυτος Σοφρωνίου και με πήρε αμέσως σε αυτή τη δουλειά. Συγκινούμαι, με βοήθησε πάρα πολύ» πρόσθεσε η Κάρμεν Ρουγγέρη μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.