Headlines

«Ήταν δύσκολα τα τελευταία χρόνια της ζωής του Δημήτρη Παπαμιχαήλ»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», παραχώρησε η Νάντια Μουρούζη.

Η ηθοποιός και τελευταία σύντροφος του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, μεταξύ άλλων αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της σχέσης τους.

«Τα τελευταία χρόνια της ζωής του ήταν δύσκολα, γενικά με την υγεία του, τα γόνατά του. Εγώ φυσικά και ήμουν εκεί. Δεν μπορώ να εγκαταλείψω έναν άνθρωπο που έχει ανάγκη. Ήταν ένας άνθρωπος πάρα πολύ τρυφερός. Δεν φαινόταν αυτό το πράγμα. Ήταν υπερευαίσθητος, με πάρα πολύ χιούμορ. Ήταν ένας πολύ χαριτωμένος άνθρωπος. Και μπορεί να είχε παχύνει, αλλά εγώ τον έβρισκα όμορφο. Είχε εξαιρετικά χαρακτηριστικά, εξυπνάδα. Ήταν ένας άνθρωπος χαρισματικός.

Δεν τον παντρεύτηκα τον Δημήτρη. Είχαμε μια διαφορά ηλικίας, ήταν μιας άλλης εποχής, ήταν πάρα πολύ ταυτισμένος με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Δεν με τρόμαζε καθόλου αυτό.

Η σχέση σου με τον Δημήτρη, δεν είναι ο Δημήτρης που ξέρετε, δηλαδή οι ταινίες και όλα αυτά. Εγώ τον ήξερα από το θέατρο. Εγώ δε μεγάλωσα με τις ελληνικές ταινίες, αλλά ούτε τους είχα μύθους. Ο Δημήτρης ήταν μαγικός στο θέατρο, αυτό θαύμαζα, τα άλλα δεν με αφορούν», ανέφερε η Νάντια Μουρούζη.