Ηρώ: «Δεν πιστεύω ότι ένα παιδί είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή ενός ανθρώπου»

Ηρώ: «Δεν πιστεύω ότι ένα παιδί είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή ενός ανθρώπου»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα και τη Νανά Παλαιτσάκη, παραχώρησε η Ηρώ.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση της με τον χρόνο, τον γιο της και τις δυσκολίες του να μεγαλώνει ένα παιδί μόνη της αλλά και τον λόγο του έρωτα στη ζωή της.

«Δεν τα έχω καλά με τον χρόνο, οριοθετεί επιθυμίες, στόχους, έρωτες. Στο τέλος της ημέρας βλέπω το αύριο με πολλή δύναμη» ανέφερε η Ηρώ.

«Πέρυσι, ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από μια παρέα, μια τύπου συμμορία. Ήταν δύσκολη φάση. Τρόμαξα, δεν έπαθε κάτι ο Γιώργος, αλλά δυο συμμαθητές του πήγαν στο νοσοκομείο. Φυσικά και είχα φόβο, γιατί είναι πολύ ευαίσθητος και συναισθηματικός, αλλά παράλληλα, έχω μια αδιόρατη εμπιστοσύνη προς τον Γιώργο. Μέσα μου είμαι σίγουρη ότι στην κόψη θα αποφασίσει αυτό που είναι καλύτερο για εκείνον.

Ήταν μια ταλαιπωρία, περισσότερο ψυχική για εκείνον. Για καιρό δεν ήθελε να μιλάει γι’ αυτό καθόλου. Νομίζω, ότι οι γονείς οφείλουν να βρίσκονται πίσω από τα παιδιά τους και να παρακολουθούν τα παιδιά τους, με την ευρεία έννοια. Αν τα αφήσεις και αδιαφορείς, θα το καταλάβεις όταν θα είναι πολύ αργά και το παιδί θα έχει γίνει ή πολύ επικίνδυνο για τον εαυτό του ή για τους άλλου» είπε η Ηρώ για την επίθεση που δέχτηκε ο γιος της και η παρέα του πριν έναν χρόνο.

«Ήμουν παρούσα στο μεγάλωμά του. Έφευγα στις 10 το βράδυ και γύριζα στις 3.30 το πρωί. Το μόνο που είχα στερηθεί ήταν τον ύπνο μου. Κοιμόμουν 3-4 ώρες γιατί ήθελα να είμαι μαζί του. Μπορούσα να μην είμαι, αλλά ήθελα να είμαι εκεί και να τον μεγαλώσω εγώ. Παρ’ όλα αυτά, θέλω να ομολογήσω ότι πάρα πολλές φορές αναρωτιέμαι αν είμαι σωστή μαμά ή όχι.

Δεν είναι εύκολο στην συγκυρία της ελληνικής κοινωνίας να μεγαλώνεις ένα παιδί μόνος σου… Στην Ελλάδα υπάρχουν πολύ σοβαρές δυσκολίες σε σχέση με αυτό, από το κοινωνικό προφίλ που ακόμα πλάθεται, μέχρι τα πρακτικά ζητήματα» πρόσθεσε η Ηρώ για το πως είναι ένας γονιός να μεγαλώνει μόνος του το παιδί του.

«Δε πιστεύω ότι ένα παιδί είναι ότι πιο σημαντικό στη ζωή ενός ανθρώπου. Κάθε άνθρωπος είναι μονάδα. Είναι ο ίδιος η ζωή του. τα βιώματά του, και αυτά που καταφέρνει ή έχει ως επιθυμίες ή στόχους. Ένα παιδί, με έναν τρόπο έρχεται να σε βγάλει λίγο από το κέντρο σου, από το “εγώ¨ σου και να σε μεταφέρει σε ένα άλλο κέντρο, που είναι το παιδί σου. Αυτό είναι μια νέα γνωριμία με τον εαυτό σου.

Μεγαλώνοντας, που κάνω μια ανασκόπηση, μπορώ να πω ότι τα πάθει ήταν πολλά, το χτυποκάρδι, αλλά οι έρωτες ήταν λίγοι. Ο έρωτας και ο θάνατος είναι οι καταλύτες νομίζω, είναι τα πράγματα που σε βγάζουν τελείως από τον εαυτό σου…» κατέληξε η Ηρώ.