Ηρακλής Τσουζίνοβ: «Δεν έχω κρατήσει επαφές σχεδόν με κανέναν από το σπίτι»

Ηρακλής Τσουζίνοβ: «Δεν έχω κρατήσει επαφές σχεδόν με κανέναν από το σπίτι»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου-Κου», παραχώρησε ο Ηρακλής Τσουζίνοβ.

Ο νικητής του GNTM μίλησε για τα επαγγελματικά του βήματα, για τα παιδικά του χρόνια αλλά και για την συμμετοχή του στο διαγωνισμό.

Μεταξύ άλλων ο Ηρακλής αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί bullying στην Ελλάδα.

«Όταν ήμουν στην Γερμανία ζούσαμε σε μια φτωχική περιοχή και θυμάμαι ότι ήμουν πολύ κοινωνικό παιδί, πήγαινα από πόρτα σε πόρτα, χτύπαγα και τους ζήταγα γλυκά. Στην Ελλάδα έχω δεχτεί bullying. Μπαίνεις ας πούμε σε ένα σούπερ μάρκετ και τριγυρνάς για να αγοράσεις κάτι, βλέπεις ότι ο security είναι από πίσω για να μην κλέψεις τίποτα. Εσύ είσαι έγχρωμος, μαύρος άρα στο μυαλό του είσαι κακός και κλέφτης».

Ενώ για το GNTM, ο Ηρακλής Τσουζίνοβ δήλωσε: «Πραγματικά είμαι πολύ περήφανος για την Παρασκευή Κερασιώτη, όντως είχα βάλει άτομα να ψηφίζουν όχι μόνο εμένα, αλλά και την Παρασκευή γιατί το αξίζει. Με το campaign room τώρα κάπως συζητάμε, έχουμε και την εταιρεία όλοι μαζί. Αλλά γενικά δεν έχω κρατήσει επαφές σχεδόν με κανέναν από το σπίτι, δηλαδή μόνο με την Παρασκευή μιλάω. Είμαι περισσότερο αποστασιοποιημένος γιατί τους έφαγα στη μούρη 4 μήνες στο σπίτι, είναι πολύ καλά παιδιά, αλλά να κάνουμε ένα break».