Ιορδάνης Χασαπόπουλος για τα κόλλυβα που πρόσφεραν στην Ματίνα Παγώνη: «Το ήξερε ότι θα της δώσουμε, μετά όμως…»

Ιορδάνης Χασαπόπουλος για τα κόλλυβα που πρόσφεραν στην Ματίνα Παγώνη: «Το ήξερε ότι θα της δώσουμε, μετά όμως…»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του «Καλύτερα δε γίνεται», παραχώρησε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

Ο παρουσιαστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αποχώρηση του από το OPEN αλλά και στο αστείο που έκαναν μαζί με την Ανθή Βούλγαρη στην Ματίνα Παγώνη, που της είχαν προσφέρει κόλλυβα ζωντανά στην εκπομπή τους.

«Τότε στο OPEN είχαν συμβεί πολύ περίεργα πράγματα. Το λέω με την έννοια πως εγώ δυο χρόνια στο OPEN είχα χτίσει την πρωινή εκπομπή και αυτή η πρόταση που μου είχε γίνει τότε δεν με ενδιέφερε. Να αναλάβω δηλαδή προϊστάμενος του πολιτικού ρεπορτάζ. Πολιτικό ρεπορτάζ έκανα 20 χρόνια, δεν ήθελα να ξαναγυρίσω σε τέτοιο βαθμό και μάλιστα είχα αντιπροτείνει τότε να κάνω και την πρωινή εκπομπή και να ασχολούμαι με το πολιτικό ρεπορτάζ. Δεν τους άρεσε, δεν τα βρήκαμε, εντάξει. Ήταν μια απόφαση που για μένα ήταν ένα μεγάλο και σημαντικό βήμα. Νομίζω ότι το έκανα και μάλιστα με επιτυχία» είπε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

Ενώ στη συνέχεια ο παρουσιαστής τόνισε για τα κόλλυβα που είχαν προσφέρει στη Ματίνα Παγώνη στον αέρα της εκπομπής του:

«Θα έλεγα πως ήταν ένα παρεξηγήσιμο αστείο που έγινε με τα κόλλυβα στην Ματίνα Παγώνη. Της είχαμε πει, γιατί το ήξερε ότι θα της δώσουμε και εμείς ξέραμε ότι δεν της πολυάρεσαν. Κινηθήκαμε σε μια ισορροπία θα έλεγα. Βέβαια αυτό μετά πέρασε ως ένα χονδροειδέστατο αστείο, φάγαμε πολύ ξύλο και αυτή είναι η αλήθεια. Δεν νομίζω ότι χωράει στην καθημερινότητα να γίνονται τέτοιες παρεξηγήσεις. Νομίζω ότι στην τηλεόραση πρέπει να έχουμε ένα μέτρο και ένα όριο γιατί δεν περνάει αυτό στον κόσμο».