Ιωάννης Παπαζήσης για Βανέσα Αδαμοπούλου: “Ήταν και είναι η γυναίκα της καρδιάς μου. Έτυχε να…”

Ιωάννης Παπαζήσης για Βανέσα Αδαμοπούλου: "Ήταν και είναι η γυναίκα της καρδιάς μου. Έτυχε να…"

Καλεσμένος στην εκπομπή DOT., βρέθηκε ο Ιωάννης Παπαζήσης, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε με πολύ συγκινητικά λόγια για τη Βανέσα Αδαμοπούλου.

Θυμίζουμε πως εδώ και αρκετό καιρό οι φήμες που οι δυο τους δεν έχουν διαψεύσει αναφέρουν πως έχουν χωρίσει.

«Πήρα πολύ σοβαρά το ότι έγινα μπαμπάς. Με έχει κερδίσει ολοκληρωτικά. Είμαι παρών όσο μπορώ. Αλλά είμαι πολύ τυχερός που η Βανέσα είναι μια σπουδαία μαμά και ελέγχει τα πάντα. Είναι ο κινητήριος μοχλός. Η Βανέσα είναι το πιο ιερό πλάσμα που θα έχω για πάντα στη ζωή μου. Η μητέρα του παιδιού μου. Η δεύτερη μητέρα της ζωή μου. Έτσι είναι. Η πρώτη η μητέρα μου και η δεύτερη η μητέρα του παιδιού μου. Η μαμά είναι η ζωή.

Εννοείται τη θαυμάζω, την αγαπάω. Τα πάντα. Ήταν και είναι η γυναίκα της καρδιάς μου. Η γυναίκα που αγάπησα περισσότερο στη ζωή μου. Έτυχε να μείνει έγκυος. Άρα τι πιο ωραίο, με μια γυναίκα που αγαπάς τόσο να κάνετε ένα παιδί και να προχωρήσει η σχέση. Υπήρχε και υπάρχει τρομερή υγεία σε αυτή τη σχέση.

Η συζήτηση που είχαμε κάνει είναι ότι με το παιδί θα ολοκληρωθεί όλο αυτό το πράγμα, ό,τι και να συμβεί στη δική μας σχέση και ζωή. Πάντα τα βλέπαμε πολύ απλά τα πράγματα στη συγκεκριμένη σχέση. Ακόμη θέλω να κάνω πολλά παιδιά. Έλεγα πάντα ότι θα ήθελα να φτιάξω μια κλασική οικογένεια. Αν τύχαινε στη ζωή μου εγώ θα ήθελα. Δε θα βάλω σκοπό να κάνω και άλλο παιδί. Αν τύχει θα κάνω. Δε ξέρω» είπε ο Ιωάννης Παπαζήσης.