Ιωάννα Τούνη: «Πικράθηκα όταν μου έγραφαν “Ποιανού είναι το παιδί”»

Ιωάννα Τούνη: «Πικράθηκα όταν μου έγραφαν "Ποιανού είναι το παιδί"»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Happy Day» της Σταματίνας Τσιμτσιλή, βρέθηκε η Ιωάννα Τούνη.

Η επιχειρηματίας διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της, καθώς μαζί με τον σύντροφό της Δημήτρη Αλεξάνδρου θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς.

Μεταξύ άλλων η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε τον τρόπο που ανακοίνωσε στον αγαπημένο της την εγκυμοσύνη της ενώ δεν έκρυψε την συγκίνησή της όταν αναφέρθηκε στην μητέρα της που έχασε πριν λίγους μήνες.

«Έχω συνέλθει τώρα, δεν ήμουν καλά για μερικούς μήνες… Είναι λίγο περίεργο αλλά ο Δημήτρης μου είπε να πάω να πάρω τεστ εγκυμοσύνης γιατί είμαι έγκυος. Παίρνω ένα τεστ απλά για να του αποδείξω ότι δεν είμαι. Είχε ένστικτο, ήταν οι πρώτες τρεις βδομάδες. Δεν είχα κανένα σύμπτωμα. Δεν ξέρω τι κόλπα έκανε. Ένιωσα πολύ περίεργα, ήρθαν μαζεμένα πολλά. Είχε φύγει η μαμά μου πρόσφατα και έπρεπε να διαχειριστώ πολλά. Αποδιοργανώθηκα, μου ήρθε απότομο. Είναι πολύ όμορφο, ήθελα και εγώ και ο Δημήτρης παιδιά αλλά ήταν αναπάντεχο. Ο Δημήτρης είναι πλασμένος για να γίνει μπαμπάς» είπε η Ιωάννα Τούνη.

Στη συνέχεια η γνωστή influencer και επιχειρηματίας συγκινήθηκε on air για τον χαμό της μητέρας της: «Με συγκίνησες πρωί πρωί. Τη λατρεύω τη μαμά μου. Τον ίδιο μήνα έχασα τη μαμά μου και έμεινα έγκυος. Μέσα μου θέλω να πιστεύω ότι η μαμά μου δεν ήθελε να με αφήσει μόνη μου και μου έστειλε ένα μωράκι να ξέρω ότι με αγαπάει και να νιώθω ότι έχω κάτι πολύ σημαντικό και δικό μου».

«Βίωσα την εγκυμοσύνη μου πολύ διαφορετικά από αυτό που περιγράφουν. Είχα αναγούλες, αιμορραγίες, μπήκα στο νοσοκομείο, είχα λιποθυμίες, είχα τα πάντα, ήμουν ράκος σωματικά. Αυτή τη στιγμή πάει πολύ καλά η εγκυμοσύνη. Νιώθω ότι είναι κατακριτέο να πει μία έγκυος ότι δεν περνάει καλά στην εγκυμοσύνη της. Σε κοιτάνε λες και είσαι αχάριστη» πρόσθεσε η Ιωάννα Τούνη.