Ιωάννα Τούνη: «Έχω παραμελήσει τον εαυτό μου, τα κιλά που έχασα είναι…»

Ιωάννα Τούνη: «Έχω παραμελήσει τον εαυτό μου, τα κιλά που έχασα είναι…»

Στην καθημερινότητά της προσπαθεί να επιστρέψει η Ιωάννα Τούνη μετά τις δύσκολες ημέρες που πέρασε, καθώς έχασε την μητέρα της.

Η απώλεια αυτή όπως ήταν επόμενο στοίχησε στην Ιωάννα με αποτέλεσμα να αφήσει λίγο πίσω τον εαυτό της όλο αυτό το διάστημα, αφού μοναδική προτεραιότητα της την υγεία της μητέρας της.

Μέσα από ένα Instagram story η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε ότι γύρισε και πάλι πίσω στις αγαπημένες της συνήθειες και συγκεκριμένα στην γυμναστική.

Ενώ εξήγησε ότι όλο αυτό τον καιρό είχε αφήσει τον εαυτό της και έχασε κάποια κιλά, όχι όμως επειδή ακολουθεί κάποια διατροφή αλλά από το έντονο στρες και στεναχώρια.

«Η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό έχω παραμελήσει αρκετά τον εαυτό μου, το φαγητό μου και τα πάντα! Αλλά υπόσχομαι στο εξής να προσπαθήσω να εντάξω τη γυμναστική στο πρόγραμμά μου τέσσερις φορές την εβδομάδα τουλάχιστον και να τρώω πιο σωστά!

P.S: Πριν αρχίσετε, γνωρίζω πως είμαι αδύνατη αλλά όχι επειδή γυμνάζομαι και προσέχω τι τρώω! Τα κιλά που έχασα είναι αποτέλεσμα έντονου στρες και στεναχώριας οπότε θέλω να βρω τους ρυθμούς μου να χάσω κάποια κιλά λίπος και να τα πάρω σε μυικότητα» έγραψε η Ιωάννα Τούνη στο Instagram story της.