Ιωάννα Μαλέσκου: «Θα έρθει η στιγμή που θα μπορώ να μιλήσω και εγώ πιο άνετα»

Ιωάννα Μαλέσκου: «Θα έρθει η στιγμή που θα μπορώ να μιλήσω και εγώ πιο άνετα»

Στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα”, μίλησε Ιωάννα Μαλέσκου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη γεύση που της έχει αφήσει μέχρι στιγμής η τηλεοπτική σεζόν, το άγχος για τα νούμερα τηλεθέασης αλλά και το τηλεοπτικό της μέλλον.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε πως ακόμα δε μπορεί να αποκαλύψει τίποτα για τα επόμενα βήματά της καθώς η εκπομπή που παρουσιάζει έχει ακόμα δυο μήνες τηλεοπτικού αέρα, ενώ όπως είπε το μόνο της άγχος είναι το να είναι όσο καλύτερη μπορεί στη δουλειά της.

«Έχουμε 2 μήνες και κάτι ακόμα για το “Love it” δεν έχει κλείσει ακόμα η σεζόν. Όσοι κάνουμε αυτό το επάγγελμα και έχουμε δημόσιο λόγο κρινόμαστε. Αυτό είναι και το ωραίο στην υπόθεση γιατί κρίνεσαι και βελτιώνεσαι. Αν έχεις και τη διάθεση της αυτοκριτικής, ένα παραπάνω.

Δεν ένιωσα να βρίσκομαι σε δυσμενή θέση. Όλα είναι καλοδεχούμενα αν μπορούν να σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο. Από εκεί και πέρα κάποια σχόλια που καλό θα ήταν να μην είχαν γίνει και λίγο με πίκραναν και με στεναχώρησαν τα προσπερνάω. Τα κρατάω, και προχωράω μπροστά.

Δε κρατάω κακίες. Δε μου αρέσει να αναλώνομαι σε αρνητικά συναισθήματα. Το άγχος για τους αριθμούς δε το αισθάνθηκα. Το άγχος το έχω καθημερινά για να είμαι καλή και συνεπής. Δε μπορώ να ξέρω ακόμα τι θα γίνει με το Love it. Αυτό το ξέρει ο Σκαϊ.

Δε μπορώ να σχολιάσω αυτά που ακούγονται… Θα έρθει η στιγμή που θα μπορώ να μιλήσω και εγώ πιο άνετα. Σίγουρα έχω πράγματα στο μυαλό μου. Οι κύκλοι είναι για να ανοίγουν και να κλείνουν. Κάθε τι που είναι αξιόλογο το φιλτράρω» είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.