Ιωάννα Μαλέσκου: «Με αφορμή αυτά που ακούω εγώ για μένα, αν ανακουφίζεστε γράφοντας σκληρές κριτικές…»

Ιωάννα Μαλέσκου: «Με αφορμή αυτά που ακούω εγώ για μένα, αν ανακουφίζεστε γράφοντας σκληρές κριτικές…»

Την Κατερίνα Καραβάτου θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια η Ιωάννα Μαλέσκου, με αφορμή τα όσα είπε για εκείνη σε πρόσφατη συνέντευξη της στο «After Dark» και τον Θέμη Γεωργαντά.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια μέσα από την εκπομπή «Love it», μεταξύ άλλων αναφέρθηκε με έμμεσο τρόπο στην επικείμενη αποχώρησή της από τον ΣΚΑΙ, αλλά και στα αρνητικά σχόλια που κατά καιρούς ακούγονται και γράφονται για εκείνη.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και δημόσια στην Κατερίνα Καραβάτου για τη σύντομη, πλην όμως περιεκτική τοποθέτησή της για μένα στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά. Την ευχαριστώ. Είναι από τις λίγες περιπτώσεις ανθρώπων που μίλησαν για μένα γιατί όλο αυτό το διάστημα και τι δεν έχω ακούσει. Την ευχαριστώ πάρα πολύ, να τα λέμε κι αυτά. Δύσκολα όμως κάποιος το λέει και την ευχαριστώ την Κατερίνα γιατί την εκτιμώ πολύ και της εύχομαι τα καλύτερα. Έχει περάσει πολλά.

Λέμε για την Κατερίνα Καραβάτου και είπες με ωραίο, ευγενικό τρόπο ότι όσο περνούν τα χρόνια, είναι ακόμα καλύτερη. Παιδιά, πώς είναι το κρασί που ωριμάζει, έτσι δεν είναι για όλους; Όσο εξελίσσεσαι σε αυτό το οποίο κάνεις, μαθαίνεις, κρατάς αυτά που σε κάνουν καλύτερο και προχωράς. Δεν σημαίνει ότι δεν θα κάνεις και λάθη, εν πάση περιπτώσει βελτιστοποιείς αυτό το οποίο θέλεις, αν αγαπάς αυτό το οποίο κάνεις για να δώσεις.

Επειδή είναι πολύ εύκολο και το καταλαβαίνω γιατί μπαίνω πολλές φορές στη θέση πολλών ανθρώπων που θέλουν κάτι να πουν και σου λέει “ποιον μπορώ να στοχοποιήσω ή να αποδομήσω έναν άνθρωπο;”. Καλώς κάνετε αυτό που κάνετε εσείς που το κάνετε! Να ξέρετε όμως ότι οι άνθρωποι δεν αποδομούνται όσο και αν προσπαθείτε, αν έχουν ισχυρές προσωπικότητες και τα έχουν καλά με τον εαυτό τους. Από εκεί και πέρα, ουδείς τέλειος. Και τελεία θα βάλω αμέσως.

Δεν το προσωποποιώ. Με αφορμή αυτά που ακούω εγώ για μένα, αν ανακουφίζεστε γράφοντας σκληρές, άσχημες, αρνητικές κριτικές ή τοποθετούμενοι εσείς που μιλάτε επαναλαμβανόμενοι στο ίδιο μοτίβο, χωρίς καν να γνωρίζετε έναν άνθρωπο, είναι ΟΚ. Είμαι καλά αν ανακουφίζεστε κι εσείς. Από την άλλη όμως να ξέρετε ότι όλο αυτό επιστρέφεται. Αν είστε ΟΚ εσείς με τον εαυτό σας, τότε είναι ΟΚ και οι άλλοι.

Κύκλοι ανοίγουν, κύκλοι κλείνουν. Έτσι είναι η ζωή γενικότερα. Για να τα λέμε μέσα από το βήμα που μας δίδετε, για όσο μας δίδετε σε μία εκπομπή να λέμε και να υποστηρίζουμε συνεργάτες, συναδέλφους και ανθρώπους οι οποίοι λένε την άποψή τους. Εύχομαι να μην λιθοβολούνται μετά και αυτοί, γιατί συνηθίζουμε με τις πέτρες. Οι πέτρες όμως συλλέγονται και χτίζουν ωραία οικοδομήματα, ωραίους πύργους να ξέρετε. Και έχουν ωραία θέα», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.