Ιωάννα Μαλέσκου: «Έχω δεχτεί άπειρες φορές body shaming»

Ιωάννα Μαλέσκου: «Έχω δεχτεί άπειρες φορές body shaming»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Love it», βρέθηκε η Κατερίνας Πεφτίτση και κλήθηκε να σχολιάσει τις πρόσφατες δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου για τα plus size μοντέλα.

Μάλιστα, πάνω στη συζήτηση η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε μια προσωπική εξομολόγηση και μίλησε για τις φορές που εκείνη έχει δεχτεί body shaming.

«Έχω δεχτεί άπειρες φορές body shaming. Έχω ακούσει τόσα πολλά πράγματα για την εμφάνισή μου. Για το σώμα μου… Λέγαμε για τις καραντίνες… Βεβαίως κι έχω βάλει κιλά και κάποια στιγμή θα βγάλω. So what; Προσέχω την εμφάνισή μου, προσέχω την υγεία μου. Με το ντεκολτέ, με το αν φόρεσα και φάνηκε λίγο παραπάνω μπούτι, σώμα, πόδι. Για όνομα του Θεού. Ακούω καθημερινά άπειρα πράγματα.

Όταν κάτι δεν ισχύει, δεν σε αγγίζει. Η δική μου άποψη σε αυτό, ήταν ότι πολλές φορές σε αγγίζει κάτι ακόμα κι αν δεν ισχύει. Γιατί σε πνίγει το γεγονός ότι σε αδικούν ή είναι κάτι το οποίο δεν σε τιμά. Πολλές φορές επιλέγω και προσωπικά τη σιωπή. Αλλά είναι κάποιες φορές που λες κάπου ώπα, πρέπει να σταματάς και να βάζεις ένα φρένο σε κάποια πράγματα» είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.