Ηλίας Βρεττός: «Βρίσκομαι εδώ εξαιτίας του Θεού και του αγγίγματός του»

Ηλίας Βρεττός: «Βρίσκομαι εδώ εξαιτίας του Θεού και του αγγίγματός του»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» της Ελένη Μενεγάκη, βρέθηκε ο Ηλίας Βρεττός.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων μίλησε για τον γάμο του με την Αναστασία Δεληγιάννη, για το ταξίδι τους στην Αμερική, ενώ αναφέρθηκε και στο τροχαίο ατύχημα που τον έκανε να αλλάξει πολλά πράγματα στη ζωή του.

«Ένιωθα και νιώθω πως είναι μαζί μου για την ουσία του πράγματος και όχι για το περιτύλιγμα το λαμπερό», είπε ο Ηλίας Βρεττός και συνέχισε: «Πάντα μία γυναίκα που βρίσκεται δίπλα σε έναν άντρα που είναι εκτεθειμένος στα φώτα αλλά και στους πειρασμούς αισθάνεται μία ανασφάλεια, το θέμα είναι πώς την εκφράζει και κατά πόσο εσύ είσαι σε θέση να διαχειριστείς τον τρόπο αυτόν».

Ενώ μιλώντας για το τροχαίο ατύχημα που παρ’ ολίγον να του στοιχίσει τη ζωή, ο τραγουδιστής δήλωσε: «Ξεκάθαρα ήμουν τυχερός και νιώθω πως βρίσκομαι εδώ εξαιτίας του Θεού, του αγγίγματός του, που ένιωσα εκείνη την περίοδο πολύ έντονα».

Αναφέρει πως πριν το ατύχημα ένιωθε «άτρωτος» και δεν είχε σκεφτεί ποτέ πως μπορεί να του συμβεί κάτι τέτοιο.

«Αφού συνειδητοποίησα ότι τα χειρουργεία πήγαν καλά και θα γίνω καλά…εκεί αισθάνθηκα ότι ξαναγεννήθηκα και ότι χρωστάω στον εαυτό μου να ζήσω τη ζωή μου έτσι όπως τη θέλω εγώ» συμπλήρωσε ο Ηλίας Βρεττός.

Εξηγεί πως έκανε ένα «ξεσκαρτάρισμα» στους ανθρώπους γύρω του και άλλαξε τον τρόπο που σκεφτόταν το κομμάτι των ερωτικών του σχέσεων. «Η Αναστασία ήρθε στη ζωή μου μετά από πολύ κόπο και πάλη, αλλά “έπεσε το κάστρο”» είπε για τη σύζυγό του.