Καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;», βρέθηκε ο Ιάσονας Μανδηλάς.
Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων μίλησε για την πορεία του και τις συνεργασίες του, ενώ αναφέρθηκε στην επίθεση που δέχτηκε στο μετρό, μετά τη δημόσια εξομολόγηση ότι είναι ομοφυλόφιλος.
«Με σόκαρε, ήξερα ότι ίσως κάτι μπορεί να συμβεί, αλλά όχι ότι θα με πλακώσουν στο μετρό. Πίστευα ότι θα μου γράψουν αρνητικά σχόλια, όχι ότι θα μου έρθει από πίσω μπουνιά στο μετρό. Ήμουν έτοιμος, ξέρω σε τι κοινωνία ζούμε», ανέφερε ο Ιάσονας Μανδηλάς.
Όσο για τον λόγο που βάφει τα νύχια του, ο Ιάσονας Μανδηλάς απάντησε: «Αντιστέκομαι και νομίζω τα βαμμένα νύχια τα κρατάω ακριβώς γι’ αυτό τον λόγο. Ξεκίνησε από μια φωτογράφιση όπου κάποιος περιπτεράς κάπως με κοίταξε, μετά έγινε και η επίθεση και είπα: “δεν ξέρω καν αν μου αρέσουν τα βαμμένα νύχια, αλλά είπα θα τα κρατήσω για να περάσω ένα μήνυμα”».
«Θα με θεωρείς εσύ κατώτερο για να με πλακώσεις στο ξύλο λες και έχουμε κάποιο πρόβλημα… σαν κοινωνία πρέπει λίγο να παλέψουμε», είπε ο Ιάσονας Μανδηλάς.













