Ιάκωβος Μυλωνάς: «Ήξερα τον σεξουαλικό προσανατολισμό του Λιγνάδη, όχι όμως τα τέρατα που γίνονταν»

Ιάκωβος Μυλωνάς: «Ήξερα τον σεξουαλικό προσανατολισμό του Λιγνάδη, όχι όμως τα τέρατα που γίνονταν»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend», παραχώρησε ο Ιάκωβος Μυλωνάς.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον Δημήτρη Λιγνάδη, το κίνημα #metoo αλλά και για την σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί στο παρελθόν από γνωστό σκηνοθέτη.

«Είναι πολύ βασικό το γεγονός ότι κάποιος τώρα θα φοβηθεί να κάνει οτιδήποτε σε κάποιο νέο παιδί. Μετά το κίνημα MeToo άκουσα σκηνοθέτη να λέει “πρέπει να προσέχω πλέον τη συμπεριφορά μου”. Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από γνωστό σκηνοθέτη.

Είχα πάει σε μια οντισιόν, μου άνοιξε την πόρτα με την ρόμπα του και μου έλεγε “συγγνώμη τώρα βγήκα από το μπάνιο”. Με ρώτησε αν είμαι ομοφυλόφιλος. Είναι ένας άνθρωπος διάσημος. Ένιωσα άσχημα, είπα “έτσι γίνονται τα πράγματα τώρα”.

Έπεσα από τα σύννεφα με έναν άνθρωπο που είχα συνεργαστεί. Δεν το περίμενα καθόλου. Ας πούμε για έναν άνθρωπο είχα ακούσει ότι μιλούσε άσχημα στα κορίτσια (για τον Φιλιππίδη).

Ήξερα τον σεξουαλικό προσανατολισμό του Δημήτρη Λιγνάδη, δεν ήξερα όμως τα τέρατα που γινόντουσαν. Ο Παύλος Χαϊκάλης έκανε καφρίλα που προσέγγιζε με αυτόν τον τρόπο τις κοπέλες. Είναι άντρες παλιάς βλακείας, όχι παλιάς κοπής» τόνισε ο Ιάκωβος Μυλωνάς.