Η ζωή του Πέτρου Φιλιππίδη στις φυλακές Τρίπολης και το ενδεχόμενο να συμμετάσχει σε θεατρική παράσταση με τον Δημήτρη Λιγνάδη

Η ζωή του Πέτρου Φιλιππίδη στις φυλακές Τρίπολης και το ενδεχόμενο να συμμετάσχει σε θεατρική παράσταση με τον Δημήτρη Λιγνάδη

Ένα νέο ρεπορτάζ για τη ζωή του Πέτρου Φιλιππίδη στις φυλακές Τρίπολης προβλήθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Σύμφωνα με τον Τάσο Τεργιάκη ο ηθοποιός έχει πλέον εγκλιματιστεί και δέχεται συχνά επισκεπτήρια από τη σύζυγό του.

Παράλληλα, ο δημοσιογράφος τόνισε ότι υπήρχε επιθυμία από τον Διευθυντή των φυλακών να γίνει παράσταση με πρωταγωνιστές τον Λιγνάδη και τον Φιλιππίδη, πρόταση που ο τελευταίος απέρριψε.

«Η ψυχολογική του κατάσταση τον πρώτο καιρό που μεταφέρθηκε στις φυλακές ήταν κακή. Σταδιακά, όμως, άρχισε να εγκλιματίζεται και πλέον ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα και προαυλίζεται κυρίως με τον Δημήτρη Λιγνάδη και τα λένε μαζί. Τα επισκεπτήρια είναι συχνά από την σύζυγό του, ενώ ο γιος του έχει πάει ελάχιστες φορές.

Για την περιβόητη θεατρική παράσταση, μαθαίνω από τον διευθυντή των φυλακών ότι υπήρξε αυτή η ιδέα να κάνουν μια παράσταση για τα 200 χρόνια ανεξαρτησίας της Ελλάδας. Ο Δημήτρης Λιγνάδης το σκέφτηκε ήταν θετικός στο να βοηθήσει μαζί με μία ομάδα 8 -10 ατόμων, ενώ ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν θέλησε να μπει σε αυτή τη διαδικασία. Ο Λιγνάδης το ετοιμάζει το θεατρικό, έχουν κάνει τις πρώτες πρόβες. Ίσως το δούμε σε 15-20 ημέρες», είπε ο Τάσος Τεργιάκης.