Σε εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία “Ελπίδα“, η οποία από το πρωί της Δευτέρας 24 Ιανουαρίου “σφυροκοπά” την Αττική, με χιόνια ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας.
Ενώ πολλά νοικοκυριά έμειναν χωρίς ρεύμα και θέρμανση για όλο το βράδυ γεγονός που προκάλεσε αγανάκτηση στους πολίτες.
Ανάμεσα σε αυτούς που έζησαν τέτοιες καταστάσεις ήταν και η Ζενεβιέβ Μαζαρί, όπως γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Συγκεκριμένα η κριτής και art director του GNTM πέρασε το βράδυ της Δευτέρας στο σαλόνι του σπιτιού της και δίπλα από το τζάκι, όπου κοιμήθηκε στρωματσάδα μαζί με τον σύζυγό της, Βασίλη Καρύδη και τα δύο τους παιδιά, προκειμένου να ζεσταθούν.
«Χωρίς ρεύμα και έξω φως, χιόνι, και εμείς καλή καρδιά, κρασί και ιστορίες» έγραψε η Ζενεβιέβ Μαζαρί στην ανάρτησή της.













