Η Τζούλια Νόβα μίλησε για το λόγο που αποφάσισε να γεννήσει στο σπίτι και το ιδιαίτερο όνομα της κόρης της

Η Τζούλια Νόβα μίλησε για το λόγο που αποφάσισε να γεννήσει στο σπίτι και το ιδιαίτερο όνομα της κόρης της

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», μίλησε η Τζούλια Νόβα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις πρώτες ημέρες με την νεογέννητη κόρη της, ενώ αποκάλυψε το όνομα που θα της δώσει, αλλά και τον λόγο που αποφάσισε να γεννήσει στο σπίτι.

«Τις τελευταίες ημέρες είναι λίγο ανήσυχη, αλλά στην αρχή ήταν μια τρέλα! Γενικά κοιμάμαι, δεν έχω παράπονο. Μερικές φορές κάνει κάτι περίεργα με κολικούς και κλάματα. Δεν έχω χάσει ακόμη τα κιλά της εγκυμοσύνης, τώρα είμαι 58 κιλά και πριν ήμουν γύρω στα 50.

Ήταν τρομερή εμπειρία ο τοκετός στο σπίτι. Και δεύτερη φορά να έκανα παιδί πάλι στο σπίτι θα γεννούσα. Το σκηνικό ήταν τόσο οικείο. Φοβόμουν το νοσοκομείο. Πήρα πολύ εύκολα την απόφαση. Φοβόμουν και τον κορονοϊό και μήπως μου κάνουν καισαρική.

Το σπίτι ήταν μονόδρομος. Ο Μιχάλης ήταν σε όλη τη διαδικασία δίπλα μου. Στους πόνους τον κρατούσα από τα χέρια και τον τραβούσα τον καημένο. Η μαία ήρθε αμέσως στο σπίτι μου. Ο ερχομός του μωρού με ηρέμησε», είπε η Τζούλια Νόβα.

Ενώ σχετικά με το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους, η Τζούλια αποκάλυψε: «Ο Μιχάλης βρήκε το όνομα. Την μικρή μας θα την ονομάσουμε Δάειρα. Από την αρχαία μυθολογία, ήταν μούσα. Ταιριάζει πολύ με το ζώδιο της, είναι Τοξοτίνα. Θα βγει ένα πολύ δυναμικό και όμορφο πλασματάκι».