Η Τζούλια Νόβα αποκάλυψε τον λόγο που δεν έχει βαφτίσει ακόμα την 4χρονη κόρη της
Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” και τη Όλγα Λαφαζάνη, παραχώρησε η Τζούλια Νόβα.
Η ίδια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον σύζυγό της, Μιχάλη Βιτζηλαίο, την κόρη τους Δαείρα ενώ αποκάλυψε τον λόγο που δεν την έχουν βαφτίσει ακόμα.
«Όταν γνώρισα τον σύζυγό μου με έπιασε μια επανάσταση. Για χρόνια καταπιεζόμουν και δεν έκανα πράγματα που μου άρεσαν. Ότι φοβόμουν, ήθελα να το δοκιμάσω. Η προηγούμενη σχέση που είχα δεν με άφηνε να κάνω πράγματα, φοβόταν τα πάντα. Μου έλεγε σε όλα όχι, αλλά εγώ τελικά σε όλα μπορώ», ανέφερε η Τζούλια Νόβα.
«Με τον Μιχάλη είμαστε 6 χρόνια μαζί. Δεν μπορώ να πω ακόμα ότι είναι ο άντρας της ζωής μου, γιατί και στο παρελθόν το έλεγα με μεγάλη ευκολία και στο τέλος χάλαγε το γλυκό. Μέχρι τώρα, βλέπω ότι ταιριάζουμε σε πάρα πολλά πράγματα και για αυτό είμαστε και8 πάρα πολύ καλά. Οι τσακωμοί είναι πολύ σπάνιοι και για πράγματα ανούσια», εξομολογήθηκε η Τζούλια Νόβα για την σχέση με τον σύζυγό της, Μιχάλη Βιτζηλαίο.
«Είμαι υπερβολικά αυστηρή με τον εαυτό μου, δεν μου αρέσω ποτέ. Στα δικά μου μάτι μπορεί να με βλέπω υπέρβαρη επειδή έχω συνηθίσει να με βλέπω πολύ πολύ skinny. Όταν είμαι έτσι, ούτε ο Μιχάλης θέλω να με κοιτάει στο σπίτι. Όποτε με κοιτάξει, θα κρυφτώ, θα σκεπαστώ, θα βάλω πιο φαρδιά φόρμα, αν με δει γυμνή στο μπάνιο θα του πω να μην με κοιτάει. Δεν ζυγίζομαι, αλλά φαντάζομαι ότι είμαι 56 κιλά. Εμένα το ιδανικό μου είναι 51 κιλά», παραδέχτηκε η Τζούλια Νόβα.
Τέλος, η Τζούλια Νόβα αποκάλυψε τον λόγο που δεν έχουν βαφτίσει ακόμα την κορούλα τους.
«Τη μικρή δεν την έχουμε βαφτίσει ακόμα, θα το κάνουμε κάποια στιγμή μεγαλώνοντας. Εγώ έχω βαπτιστεί σε πιο μεγάλη ηλικία, ήμουν πέντε ετών, οπότε θα ήθελα και εκείνη να επιλέξει μόνη της τη θρησκεία της και το οτιδήποτε», εξήγησε η Τζούλια Νόβα.













